Sådan bruger du Pro Display XDR med Boot Camp

Du kan bruge din Apple Pro Display XDR med Microsoft Windows på visse Mac-modeller. Bare sørg for, at din software er opdateret.

Sørg for, at din Mac er kompatibel

Hvis du har installeret de seneste softwareopdateringer fra Apple, kan du bruge Pro Display XDR med Microsoft Windows 10 på disse Mac-modeller:

Opdater din software

1. Start din Mac i macOS, og brug derefter Softwareopdatering til at installere de seneste opdateringer til macOS. Din Mac skal køre med macOS Catalina 10.15.2 eller nyere.
  2. Brug Boot Camp-assistent til at installere Windows 10.
  3. Start din Mac i Windows, og brug derefter Apple-softwareopdatering til at installere de seneste Apple-opdateringer til Windows.

Pro Display XDR kræver ingen yderligere indstilling for at blive brugt med Windows.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.