Identificering af din Mac Pro

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret og andre oplysninger, der kan hjælpe dig med at identificere din Mac Pro.

Find serienummeret, model-id'et og produktnummeret

Du kan finde serienummeret og andre id'er for din Mac Pro i macOS på selve computeren og på dens emballage.

I vinduet Om denne Mac

I de fleste versioner af macOS kan du finde computerens serienummer og oplysninger om modellen i vinduet Om denne Mac.

Vælg Apple-menuen () > Om denne Mac. Navnet på computermodellen vises i vinduet – f.eks. Mac Pro (ultimo 2013) – med serienummeret. Du kan derefter bruge serienummeret til at kontrollere din service- og supportdækning eller finde tekniske specifikationer for din model.

Du kan også bruge computerens model-id til at få flere oplysninger. Klik på Systemrapport i vinduet Om denne Mac. Der vises et vindue med systemoplysninger, hvor du kan finde Model-id i Oversigt over hardware. Brug derefter model-id'et til at finde din Mac Pro nedenfor.

På din Mac Pro

Luk din Mac Pro, og fjern eventuelt tilsluttede ledninger, så det er sikkert at flytte den.

På Mac Pro (ultimo 2013) findes serienummeret under computeren. På ældre Mac Pro-modeller findes serienummeret under computerens bagpanel under videoportene.

På den originale emballage eller kvittering

Hvis du stadig har den originale emballage til din Mac Pro, finder du serienummeret på stregkodemærkaten på kassen.

På emballagen kan du også finde Apple-produktnummeret, f.eks. ME253xx/A. Sammenlign nummeret med ét nedenfor på listen for at finde din Mac Pro-model.
"xx", der står foran skråstregen i Apple-produktnummeret, varierer, afhængigt af land eller område.

Serienummer, modelnummer og konfigurationsoplysninger om din Mac Pro kan også fremgå af ordrebekræftelsen eller kvitteringen.

Mac Pro-modeller

Klik på hver model for at gå til de tekniske specifikationer.

Mac Pro (ultimo 2013)

Model-id:
MacPro6,1

Produktnumre:
ME253xx/A
MD878xx/A

Mac Pro (medio 2012)

Model-id:
MacPro5,1

Produktnumre:
MD770xx/A
MD771xx/A

Mac Pro Server (medio 2012)

Model-id:
MacPro5,1

Produktnummer:
MD772xx/A

Mac Pro (medio 2010)

Model-id:
MacPro5,1

Produktnumre:
MC250xx/A
MC560xx/A
MC561xx/A

Mac Pro Server (medio 2010)

Model-id:
MacPro5,1

Produktnummer:
MC915xx/A

Mac Pro (primo 2009)

Model-id:
MacPro4,1

Produktnumre:
MB871xx/A
MB535xx/A