Identificering af din MacBook Air

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret og andre oplysninger, der kan hjælpe dig med at identificere din MacBook Air.

Denne artikel gælder MacBook Air. Du kan finde lignende artikler for MacBook og MacBook Pro.

Find serienummeret, model-id'et og produktnummeret

Du kan finde serienummeret og andre id'er for din MacBook Air i macOS, på selve computeren og på dens emballage.

I vinduet Om denne Mac

I de fleste versioner af macOS kan du finde computerens serienummer og oplysninger om modellen i vinduet Om denne Mac.

Vælg Apple-menuen () > Om denne Mac. Navnet og serienummeret på computermodellen vises i vinduet – f.eks. MacBook Air (13", primo 2015). Du kan derefter bruge serienummeret til at kontrollere din service- og supportdækning eller finde tekniske specifikationer for din model.

Du kan også bruge computerens model-id til at få flere oplysninger. Klik på Systemrapport i vinduet Om denne Mac. Der vises et vindue med systemoplysninger, hvor du kan finde Model-id i Oversigt over hardware. Du kan derefter bruge id'et til at finde din MacBook Air nedenfor.

På din MacBook Air

Luk din MacBook Air, og vend den på hovedet. Du finder serienummeret på computerens underside i nærheden af certificeringerne.

På den originale emballage eller kvittering

Hvis du stadig har den originale emballage til din MacBook Air, finder du serienummeret på stregkodemærkaten på kassen.

På emballagen kan du også finde Apple-produktnummeret, f.eks. MJVE2xx/A. Sammenlign nummeret med ét nedenfor på listen for at finde din MacBook Air-model.
"xx", der står foran skråstregen i Apple-produktnummeret, varierer, afhængigt af land eller område.

Serienummer, modelnummer og konfigurationsoplysninger om din MacBook Air kan også fremgå af kvitteringen eller fakturaen.

MacBook Air-modeller

Klik på hver model for at gå til de tekniske specifikationer.

MacBook Air (13", 2017)

Model-id:
MacBookAir7,2

Produktnumre:
MQD32xx/A
MQD42xx/A
MQD52xx/A

MacBook Air (13", primo 2015)

Model-id:
MacBookAir7,2

Produktnumre:
MJVE2xx/A
MJVG2xx/A
MMGF2xx/A
MMGG2xx/A

MacBook Air (11", primo 2015)

Model-id:
MacBookAir7,1

Produktnumre:
MJVM2xx/A
MJVP2xx/A

MacBook Air (13'', primo 2014)

Model-id:
MacBookAir6,2

Produktnumre:
MD760xx/B
MD761xx/B

MacBook Air (11'', primo 2014)

Model-id:
MacBookAir6,1

Produktnumre:
MD711xx/B
MD712xx/B

MacBook Air (13", medio 2013)

Model-id:
MacBookAir6,2

Produktnumre:
MD760xx/A
MD761xx/A

MacBook Air (11", medio 2013)

Model-id:
MacBookAir6,1

Produktnumre:
MD711xx/A
MD712xx/A

MacBook Air (13", medio 2012)

Model-id:
MacBookAir5,2

Produktnumre:
MD231xx/A
MD232xx/A

MacBook Air (11", medio 2012)

Model-id:
MacBookAir5,1

Produktnumre:
MD223xx/A
MD224xx/A

MacBook Air (13", medio 2011)

Model-id:
MacBookAir4,2

Produktnumre:
MC965xx/A
MC966xx/A

MacBook Air (11", medio 2011)

Model-id:
MacBookAir4,1

Produktnumre:
MC968xx/A
MC969xx/A

MacBook Air (13", ultimo 2010)

Model-id:
MacBookAir3,2

Produktnumre:
MC503xx/A
MC504xx/A

MacBook Air (11", ultimo 2010)

Model-id:
MacBookAir3,1

Produktnumre:
MC505xx/A
MC506xx/A

MacBook Air (medio 2009)

Model-id:
MacBookAir2,1

Produktnumre:
MC505xx/A
MC233xx/A
MC234xx/A