Skift mellem Windows og macOS

Tryk på Alternativtasten, og hold den nede under start, og vælg derefter din startdisk til macOS eller Windows.

Når du har installeret Microsoft Windows på din Mac med Boot Camp, kan du bruge Startadministration til at skifte mellem Windows og macOS.

Sådan skifter du mellem Windows og macOS

1. Genstart din Mac, og tryk og hold straks nede på Alternativtasten (eller Alt-tasten) ⌥ på tastaturet.
    Hvis du bruger macOS, kan du genstarte ved at vælge Apple-menuen  > Start igen. Hvis du bruger Windows, kan du klikke på knappen Start og derefter klikke på symbolet Strøm  og vælge Genstart.
  2. Slip Alternativtasten, når du ser vinduet Startadministration:
    Startadministration
  3. Vælg din startdisk til macOS eller Windows (Boot Camp), og klik derefter på pilen under startdiskens symbol eller tryk på Retur.

Du kan altid gentage disse trin, hvis du vil skifte mellem operativsystemerne.

Læs mere

• Hvis du bruger VoiceOver eller en anden skærmlæser, og du har brug for hjælp til at skifte mellem Windows og macOS, kan du kontakte Apple-support.
  • Hvis du vælger "Start igen i OS X" i menuen Boot Camp i Windows vises beskeden "Could not locate the OS X boot volume" (startenheden til OS X blev ikke fundet) muligvis. Følg ovenstående trin til at skifte til Mac-operativsystemet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.