Skift mellem Windows og macOS

Tryk på Alternativtasten, og hold den nede under start, og vælg derefter din startdisk til macOS eller Windows.

Når du har installeret Microsoft Windows på din Mac med Boot Camp, kan du bruge Startadministration til at skifte mellem Windows og macOS.

Sådan skifter du mellem Windows og macOS

1. Genstart din Mac, og tryk og hold straks nede på Alternativtasten (eller Alt-tasten) ⌥ på tastaturet.
    Hvis du bruger macOS, kan du genstarte ved at vælge Apple-menuen  > Start igen. Hvis du bruger Windows, kan du klikke på knappen Start og derefter klikke på symbolet Strøm  og vælge Genstart.
  2. Slip Alternativtasten, når du ser vinduet Startadministration:
    Startadministration
  3. Vælg din startdisk til macOS eller Windows (Boot Camp), og klik derefter på pilen under startdiskens symbol eller tryk på Retur.

Du kan altid gentage disse trin, hvis du vil skifte mellem operativsystemerne.

Læs mere

• Hvis du bruger VoiceOver eller en anden skærmlæser, og du har brug for hjælp til at skifte mellem Windows og macOS, kan du kontakte Apple-support.
  • Hvis du vælger "Start igen i OS X" i menuen Boot Camp i Windows vises beskeden "Could not locate the OS X boot volume" (startenheden til OS X blev ikke fundet) muligvis. Følg ovenstående trin til at skifte til Mac-operativsystemet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.