Genstart din Mac i macOS eller Windows

Når du har installeret Microsoft Windows på din Mac, kan du vælge, om den skal starte i macOS eller Windows.

Sådan starter du i macOS fra Windows

1. Klik på pilen Vis skjulte ikoner i meddelelsesområdet til højre på Windows-proceslinjen for at vise skjulte symboler.
  2. Klik på symbolet Boot Camp.
  3. Vælg Genstart i macOS i den viste menu.
    Hvis du ikke har installeret de seneste Boot Camp-opdateringer, får du muligvis vist beskeden "Could not locate the OS X boot volume" (startenheden til OS X blev ikke fundet).
    Boot Camp-menuen i Windows 10

Du kan også bruge Startadministration, når din Mac starter:

1. Genstart din Mac fra menuen Start i Windows.
  2. Tryk og hold Alternativtasten (eller Alt) ⌥ nede, mens din Mac genstartes.
  3. Vælg din Mac-startenhed (Macintosh HD) i vinduet Startadministration, og tryk derefter på Retur, eller klik på pil op:
    Skærmen Startadministration

Sådan starter du i Windows fra macOS

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.