Skift mellem Windows og macOS i macOS High Sierra

Hvis du bruger Boot Camp i macOS High Sierra, skal du holde Alternativ nede, mens du genstarter din Mac, for at vælge operativsystem.

macOS High Sierra opgraderer SSD-diske (Solid-State Drives) til Apple File System (APFS). Systemet skal i øjeblikket have Startadministration for at skifte mellem Windows og macOS. Hvis du vælger Start igen i OS X på menuen Windows Boot Camp, vises beskeden "Could not locate the OS X boot volume" (startenheden til OS X blev ikke fundet).

Følg disse trin for at starte macOS eller Windows:

1. Genstart din Mac, og hold straks Alternativtasten nede.
  2. Slip Alternativtasten, når du ser vinduet Startadministration.
  3. Vælg din startdisk til macOS eller Windows, og klik derefter på pilen, eller tryk på Returtasten.
    Startadministration

Du kan altid gentage disse trin, hvis du vil skifte mellem operativsystemerne.

Hvis du bruger en skærmlæser

Hvis du bruger VoiceOver eller en anden skærmlæser, og du har brug for yderligere hjælp til at skifte mellem Windows og macOS High Sierra, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.