Identificering af din Mac mini

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret og andre oplysninger, der kan hjælpe dig med at identificere din Mac mini.

Find serienummeret, model-id'et og produktnummeret

Du kan finde serienummeret og andre id'er for din Mac mini i macOS på selve computeren og på dens emballage.

I vinduet Om denne Mac

I de fleste versioner af macOS kan du finde computerens serienummer og oplysninger om modellen i vinduet Om denne Mac.

Vælg Apple-menuen () > Om denne Mac. Navnet på computermodellen vises i vinduet, f.eks. Mac mini (ultimo 2014), sammen med serienummeret. Du kan derefter bruge serienummeret til at kontrollere din service- og supportdækning eller finde tekniske specifikationer for din model.

Du kan også bruge computerens model-id til at få flere oplysninger. Klik på Systemrapport i vinduet Om denne Mac. Der vises et vindue med systemoplysninger, hvor du kan finde Model-id i Oversigt over hardware. Derefter kan du bruge id'et til at finde din Mac mini nedenfor.

På overfladen af din Mac mini

Luk din Mac mini ned, fjern alle kabler og stik, og vend den på hovedet. På Mac mini-modeller fra 2010 finder du serienummeret på undersiden af computeren i nærheden af certificeringerne.

På Mac mini-modeller, der er fremstillet før 2010, finder du serienummeret på en mærkat på undersiden af computeren ved kanten mellem stregkoder.

På den originale emballage eller kvittering

Hvis du stadig har den originale emballage til din Mac mini, finder du serienummeret på stregkodemærkaten på kassen.

På emballagen kan du også finde Apple-produktnummeret, f.eks. MGEM2xx/A. Sammenlign nummeret med ét nedenfor på listen for at finde din Mac mini-model.
"xx", der står foran skråstregen i Apple-produktnummeret, varierer, afhængigt af land eller område.

Serienummer, modelnummer og konfigurationsoplysninger om din Mac mini kan også fremgå af ordrebekræftelsen eller kvitteringen.

Mac mini-modeller

Klik på hver model for at gå til de tekniske specifikationer.

Mac mini (ultimo 2014)

Model-id:
Macmini7,1

Produktnumre:
MGEM2xx/A
MGEN2xx/A
MGEQ2xx/A

Mac mini (ultimo 2012)

Model-id:
Macmini6,1

Produktnummer:
MD387xx/A

Mac mini (ultimo 2012)

Model-id:
Macmini6,2

Produktnumre:
MD388xx/A
MD389xx/A

Mac mini (medio 2011)

Model-id:
Macmini5,1

Produktnummer:
MC815xx/A

Mac mini (medio 2011)

Model-id:
Macmini5,2

Produktnumre:
MC816xx/A
MC936xx/A

Mac mini (medio 2010)

Model-id:
Macmini4,1

Produktnumre:
MC438xx/A
MC270xx/A

Mac mini (ultimo 2009)

Model-id:
Macmini3,1

Produktnumre:
MC238xx/A
MC239xx/A
MC408xx/A

Mac mini (primo 2009)

Model-id:
Macmini3,1

Produktnumre:
MB464xx/A
MB463xx/A