Identificering af din Mac mini-model

Brug disse oplysninger til at finde ud af, hvilken Mac mini du har, og hvor den passer ind i Mac minis historie.

Din Mac har adskillige værktøjer, der kan hjælpe dig med at identificere den. Det mest enkle værktøj er Om denne Mac, som du får adgang til ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen. Det andet værktøj er appen Oplysninger om system. Læs mere om, hvordan du bruger disse værktøjer til at identificere din Mac.

Hvis du ikke har din Mac hos dig, eller hvis den ikke vil starte, kan du i stedet bruge en af følgende løsninger:

• Find det serienummer, der er trykt på undersiden af din Mac i nærheden af certificeringerne. Serienummeret findes også på den originale emballage ved siden af stregkoden. Du kan derefter indtaste dette serienummer på siden Kontroller dækning for at finde din model.
  • Den originale emballage indeholder muligvis også et Apple-produktnummer, f.eks. MGEM2xx/A (hvor "xx" er en variabel, der afhænger af land eller område). Du kan matche Apple-produktnummeret med et på listen nedenfor for at finde din model.

Liste over Mac mini-modeller

Bærbare Mac mini-modeller er arrangeret efter deres lanceringsår, og der startes med de nyeste. Klik på modelnavnet for at få vist de detaljerede tekniske specifikationer.

Mac mini-modeller fra 2012 eller en nyere model kan køre med den nyeste version af macOS. Hvis der er tale om modeller fra før 2010, er det angivne operativsystem det senest kompatible operativsystem.

Mac mini (2018)
Model-id: Macmini8,1
Produktnumre: MRTR2xx/A, MRTT2xx/A
Tekniske specifikationer: Mac mini (2018)

Mac mini (ultimo 2014)
Model-id: Macmini7,1
Produktnumre: MGEM2xx/A, MGEN2xx/A, MGEQ2xx/A
Tekniske specifikationer: Mac mini (ultimo 2014)

Mac mini (ultimo 2012)
Model-id: Macmini6,1; Macmini6,2
Produktnumre: MD387xx/A; MD388xx/A, MD389xx/A
Tekniske specifikationer: Mac mini (ultimo 2012)

Mac mini (medio 2011)
Model-id: Macmini5,1; Macmini5,2
Produktnumre: MC815xx/A; MC816xx/A, MC936xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS High–Sierra 10.13.6
Tekniske specifikationer: Mac mini (medio 2011)

Mac mini (medio 2010)
Model-id: Macmini4,1
Produktnumre: MC438xx/A, MC270xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS High–Sierra 10.13.6
Tekniske specifikationer: Mac mini (medio 2010)

Mac mini (ultimo 2009)
Model-id: Macmini3,1
Produktnumre: MC238xx/A, MC239xx/A, MC408xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: OS X El Capitan 10.11.6
Tekniske specifikationer: Mac mini (ultimo 2009)

Mac mini (primo 2009)
Model-id: Macmini3,1
Produktnumre: MB464xx/A, MB463xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: OS X El Capitan 10.11.6
Tekniske specifikationer: Mac mini (primo 2009)