Mac mini (2018) - Tekniske specifikationer

Processor

• 4-core

• 3,6 GHz quad-core Intel Core i3

• 6 MB fælles L3-cache

• Kan konfigureres med:

• 6-core

3,2 GHz 6-core Intel Core i7

Turbo Boost op til 4,6 GHz

12 MB fælles L3-cache

• 6-core

• 3,0 GHz 6-core Intel Core i5

• Turbo Boost op til 4,1 GHz

• 9 MB fælles L3-cache

• Kan konfigureres med:

• 6-core

3,2 GHz 6-core Intel Core i7

Turbo Boost op til 4,6 GHz

12 MB fælles L3-cache

Hukommelse

• 8 GB

• 2666 MHz DDR4 SO-DIMM-hukommelse

• Kan konfigureres med:

• 16 GB, 32 GB eller 64 GB

Lagringskapacitet1

• 128 GB

• PCIe-baseret SSD

• Kan konfigureres med:

• 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

• 256 GB

• PCIe-baseret SSD

• Kan konfigureres med:

• 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

• 512 GB

• PCIe-baseret SSD

• Kan konfigureres med:

• 1 TB eller 2 TB SSD

Grafik

• Intel UHD Graphics 630

Videounderstøttelse

• Understøttelse af følgende kombinationer med parallelle skærmopsætninger:

• Op til tre skærme:

• To skærme med en opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz tilsluttet via Thunderbolt 3 plus en skærm med en opløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz tilsluttet via HDMI 2.0

• Op til to skærme:

• En skærm med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz tilsluttet via Thunderbolt 3 plus en skærm med en opløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz tilsluttet via HDMI 2.0

• Thunderbolt 3-udgang til digital video understøtter

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• Thunderbolt 2, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)

• HDMI 2.0-videoudgang

• Understøttelse af op til én skærm med en opløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz

• DVI-tilslutning via HDMI til DVI-mellemstik (sælges separat)

Lyd

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

• HDMI 2.0-port understøtter udgående lyd med flere kanaler

Tilslutning og udvidelse

• Fire Thunderbolt 3-porte (USB‑C), som understøtter:

• DisplayPort

• Thunderbolt 3 (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

• Thunderbolt 2, HDMI, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)

• To USB-A-porte (op til 5 Gb/s)

• HDMI 2.0-port

• Gigabit Ethernet-port (kan konfigureres med 10 Gb Ethernet)

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

Kommunikation

• Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk

• IEEE 802.11a/b/g/n-kompatibelt

• Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi

• Ethernet

• 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ‑45-stik)

• Kan konfigureres med 10 Gb Ethernet (Nbase-T Ethernet understøtter 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb og 10 Gb Ethernet via RJ‑45-stik)

Størrelse

• Højde: 3,6 cm

• Bredde: 19,7 cm

• Dybde: 19,7 cm

Vægt2

• 1,3 kg

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Strømforbrug (maks.): 150 W

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -10 til 50 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 5000 meter

• Akustisk ydeevne (typisk): lydtryksniveau (brugers position): 4 dBA, når den ikke arbejder3

I æsken

• Mac mini

• Strømkabel

Styresystem

macOS

macOS er verdens mest avan­cerede computer­styresystem. macOS Ventura binder hverdagen sammen og gør alle de ting, du gør mest på din Mac, endnu bedre.

Læs mere om det nyeste operativsystem

Tilgængelighed

Tilgængelighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye Mac mini. Takket være de indbyggede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere om Tilgængelighed

Inkluderede funktioner:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

Indbyggede programmer4

• Fotos

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Numbers

• Keynote

• Siri

• Safari

• Mail

• FaceTime

• Beskeder

• Kort

• Værdipapirer

• Hjem

• Memoer

• Noter

• Kalender

• Kontakter

• Påmindelser

• Photo Booth

• Billedfremviser

• Bøger

• App Store

• Time Machine

• TV

• Musik

• Podcasts

• Find

• QuickTime Player

• Genveje

Specielle konfigurationer

Konfigurer din Mac mini med disse muligheder – kun på apple.com:

• 3,2 GHz 6-core Intel Core i7-processor

• 16 GB, 32 GB eller 64 GB 2666 MHz DDR4-hukommelse

• 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

• 10 Gb Ethernet

Mac mini og miljøet

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er Mac mini de­signet med følgende egenskaber:

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri9

• Uden beryllium

• Kabinet af 100 % genanvendt aluminium10

• Miljøvenlig emballage

• ENERGY STAR®-certificeret6

• Har fået vurderingen EPEAT Gold11

Tilbehør

Mac-software

• Logic Pro X

• Final Cut Pro X

Skærme og mellemstik

• LG UltraFine 4K-skærm

• LG UltraFine 5K-skærm

• USB‑C til USB-mellemstik

• USB‑C til SD-kortlæser

• USB‑C Digital AV Multiport-mellemstik

• USB‑C VGA Multiport-mellemstik

• USB‑C til Gigabit Ethernet-mellemstik

• Thunderbolt 3 (USB‑C) til Thunderbolt 2-mellemstik

Andet tilbehør

• Magic Keyboard med numeriske taster i space grey

• Magic Mouse 2 i space grey

• Magic Trackpad 2 i space grey

• USB‑C til Lightning-kabel

• Thunderbolt 3 (USB‑C)‑kabel (0,8 m)

• Blackmagic eGPU

• Blackmagic eGPU Pro

• AppleCare til Mac

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,3 (K V = 0,3)

5

Trådløst internet

1,4 (K V = 0,3)

5

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

7. Tekniske specifikationer: 3,0 GHz 6-core Intel Core i5, 8 GB hukommelse, 256 GB lagringskapacitet, Intel UHD Graphics 630.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. Akustik målt fra typisk brugerposition foran et Mac mini-standardsystem. Akustik kan variere efter konfigurationen.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente programmer skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hvert program.

5. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

6. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af den amerikanske miljøstyrelse (U.S. Environmental Protection Agency).

7. Apple definerer sine begrænsninger for skadelige stoffer, herunder definitioner af stoffer, som Apple ikke tillader, i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.

8. PVC-frit strømkabel fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.

9. Udsagnet om genanvendt materiale gælder for kabinettet.

10. Mac mini fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.