Sådan bruges Apple Software Update til Windows

Apple Software Update hjælper med at sikre, at du kører den nyeste Apple-software i Windows.

Du får Apple Software Update til Windows, når du installerer iTunes eller iCloud til Windows på din pc, eller når du bruger Boot Camp-assistent til at installere Windows på din Mac.

Apple Software Update sørger for, at Apple-programmerne på din pc er opdaterede. Programmet leverer også de seneste Apple-sikkerheds- og softwareopdateringer til Windows-installeringen på din Mac.

Sådan køres Apple Software Update

1. Klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af Windows-skærmen.
  2. Skriv Apple Software Update i søgefeltet.
  3. Klik på Apple Software Update, når det vises i vinduet med søgeresultater.

Apple Software Update kontrollerer, om der findes opdateringer. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af de opdateringer, der skal installeres, klik på installationsknappen, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Apple Software Update til Windows kontrollerer en gang om ugen, om der er kommet opdateringer. Du kan ændre frekvensen til dagligt, ugentligt, månedligt eller aldrig i programmets indstillinger.

Læs mere

Du kan få flere oplysninger om brug af Boot Camp til at installere Windows på din Mac på siden Support til Boot Camp.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.