Opladning af Siri Remote eller Apple TV Remote

Læs om, hvordan du oplader din Siri Remote eller Apple TV Remote.*

Når fjernbetjeningen skal oplades, vises der en advarsel på dit TV. Du kan til enhver tid kontrollere fjernbetjeningens opladningsstatus. Du skal blot gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening og vælge din fjernbetjening.

Sådan oplader du fjernbetjeningen

Siri Remote tager omkring to en halv time at lade helt op, men du kan fortsat bruge fjernbetjeningen, mens den oplader. Du kan oplade din fjernbetjening på to måder**

• Sæt den i computeren med det medfølgende Lightning til USB-kabel.
  • Sæt det i en stikkontakt med en Apple USB-strømforsyning, f.eks. den, der fulgte med din iPhone eller iPad. Der følger ikke en Apple USB-strømforsyning med Apple TV.

Du kan ikke oplade fjernbetjeningen fra Apple TV.

* Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges til begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land, der understøtter Siri.

** Brugerne har ikke adgang til batteriet i fjernbetjeningen. Du kan læse mere på servicesiden for dette produkt