Systemkrav til Kontinuitet på Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Du skal have følgende for at bruge Automatisk lås op, Kontinuitetskamera, Handoff, Instant Hotspot, iPhone-mobilopkald, sms-/mms-beskeder og Universel udklipsholder.

Hvis dine enheder opfylder kravene til en funktion i Kontinuitet, kan du indstille og bruge funktionen til nemt at skifte mellem dine enheder.

Automatisk lås op

Automatisk lås op fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

watchOS 3 eller en nyere version macOS Sierra eller en nyere version*
  • Apple Watch (1. generation)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • Apple Watch Series 4*
  • MacBook (primo 2015 eller en nyere model)
  • MacBook Pro (ultimo 2013 eller en nyere model)
  • MacBook Air (medio 2013 eller en nyere model)
  • Mac mini (ultimo 2014)
  • iMac (ultimo 2013 eller en nyere model)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013 eller en nyere model)

Du kan også bruge Oplysninger om system til at afgøre, om en Mac understøtter Automatisk lås op. Læs mere under Sådan oplåser du din Mac med dit Apple Watch.

* Brug af Automatisk lås op med Apple Watch Series 3 eller en nyere version kræver macOS High Sierra eller en nyere version.

Kontinuitetskamera

Kontinuitetskamera fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iOS 12 macOS Mojave
  • En hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger iOS 12.
  • MacBook (primo 2015 eller en nyere model)
  • MacBook Pro (2012 eller en nyere model)
  • MacBook Air (2012 eller en nyere model)
  • Mac mini (2012 eller en nyere model)
  • iMac (2012 eller en nyere model)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013)

Handoff

Handoff fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iOS 8 eller en nyere version OS X Yosemite eller en nyere version  watchOS 1.0 eller en nyere version
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air eller en nyere model
  • iPad mini eller en nyere model
  • iPod touch (5. generation) eller en nyere model
  • MacBook (primo 2015 eller en nyere model)
  • MacBook Pro (2012 eller en nyere model)
  • MacBook Air (2012 eller en nyere model)
  • Mac mini (2012 eller en nyere model)
  • iMac (2012 eller en nyere model)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013)
  • Apple Watch (1. generation)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4

Instant Hotspot

Instant Hotspot kræver en af disse enheder og et af disse operativsystemer:

iOS 8.1 eller en nyere version

Enheden skal også have et aktivt mobilabonnement, der leverer internetdelingsservice.

• iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air eller en nyere model
  • iPad mini eller en nyere model

Du kan derefter bruge Instant Hotspot til at oprette forbindelse til internetdeling fra disse enheder:

iOS 8 eller en nyere version OS X Yosemite eller en nyere version
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air eller en nyere model
  • iPad mini eller en nyere model
  • iPod touch (5. generation) eller en nyere model
  • MacBook (primo 2015 eller en nyere model)
  • MacBook Pro (2012 eller en nyere model)
  • MacBook Air (2012 eller en nyere model)
  • Mac mini (2012 eller en nyere model)
  • iMac (2012 eller en nyere model)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013)

iPhone-mobilopkald

iPhone-mobilopkald kræver en hvilken som helst iPhone, der bruger iOS 8.1 eller en nyere version, og som har et aktivt mobilabonnement. Du kan derefter viderestille opkald til og fra den pågældende iPhone fra disse enheder:

• Enhver Mac, der bruger OS X Yosemite eller en nyere version. Mac mini og Mac Pro kræver en ekstern mikrofon eller et eksternt headset.
  • En hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger iOS 8 eller en nyere version.

Sms- og mms-beskeder

SMS- og MMS-beskeder kræver et aktivt mobilabonnement på en hvilken som helst iPhone, der bruger iOS 8.1 eller en nyere version. Du kan derefter sende og modtage sms- og mms-beskeder fra disse enheder:

• Enhver Mac der bruger OS X Yosemite eller nyere.
  • En hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger iOS 8 eller en nyere version.

Universel udklipsholder

Universel udklipsholder fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer, når du kopierer tekst, billeder, fotos og video fra en Apple-enhed til en anden.

iOS 10 eller nyere macOS Sierra eller nyere
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air eller en nyere model
  • iPad mini 2 eller en nyere model
  • iPod touch (6. generation) eller en nyere model
  • MacBook (primo 2015 eller en nyere model)
  • MacBook Pro (2012 eller en nyere model)
  • MacBook Air (2012 eller en nyere model)
  • Mac mini (2012 eller en nyere model)
  • iMac (2012 eller en nyere model)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013)

Universal Clipboard kan også kopiere hele filer fra en Mac til en anden. Hver Mac kræver macOS High Sierra eller en nyere version.