Systemkrav til Kontinuitet på Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Du skal have følgende for at bruge Handoff, Universel udklipsholder, Instant Hotspot, Automatisk lås op, iPhone-mobilopkald og SMS/MMS-beskeder.

Hvis dine enheder opfylder kravene til en funktion i Kontinuitet, kan du indstille og bruge funktionen til nemt at skifte mellem dine enheder.

Handoff

Handoff fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iOS 8 og nyere versioner OS X Yosemite og nyere versioner  watchOS 1,0 eller nyere
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation)
  • iPad Air og nyere modeller
  • iPad mini og nyere modeller
  • iPod touch (5. generation) og nyere modeller
  • MacBook (primo 2015 og nyere)
  • MacBook Pro (2012 og nyere modeller)
  • MacBook Air (2012 og nyere modeller)
  • Mac mini (2012 og nyere modeller)
  • iMac (2012 og nyere modeller)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013)
  • Apple Watch (1. generation)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3

Universel udklipsholder

Universal Clipboard fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer, når du kopierer tekst, billeder, billeder og video fra en Apple-enhed til en anden.

iOS 10 eller nyere macOS Sierra eller nyere
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation)
  • iPad Air og nyere modeller
  • iPad mini 2 eller en nyere model
  • iPod touch (6. generation) eller en nyere model
  • MacBook (primo 2015 og nyere)
  • MacBook Pro (2012 og nyere modeller)
  • MacBook Air (2012 og nyere modeller)
  • Mac mini (2012 og nyere modeller)
  • iMac (2012 og nyere modeller)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013)

Universal Clipboard kan også kopiere hele filer fra en Mac til en anden. Hver Mac kræver macOS High Sierra.

Instant Hotspot

Instant Hotspot kræver en af disse enheder og et af disse operativsystemer:

iOS 8.1 eller en nyere version

Enheden skal også have et aktivt mobilabonnement, der leverer internetdelingsservice.

• iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation)
  • iPad Air og nyere modeller
  • iPad mini og nyere modeller

Du kan derefter bruge Instant Hotspot til at oprette forbindelse til internetdeling fra disse enheder:

iOS 8 og nyere versioner OS X Yosemite og nyere versioner
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro
  • iPad (4. generation)
  • iPad Air og nyere modeller
  • iPad mini og nyere modeller
  • iPod touch (5. generation) og nyere modeller
  • MacBook (primo 2015 og nyere)
  • MacBook Pro (2012 og nyere modeller)
  • MacBook Air (2012 og nyere modeller)
  • Mac mini (2012 og nyere modeller)
  • iMac (2012 og nyere modeller)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013)

Automatisk lås op

Automatisk lås op fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

watchOS 3 eller nyere macOS Sierra eller nyere*
  • Apple Watch (1. generation)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • MacBook (primo 2015 og nyere)
  • MacBook Pro (ultimo 2013 og nyere modeller)
  • MacBook Air (medio 2013 og nyere modeller)
  • Mac mini (ultimo 2014 og nyere modeller)
  • iMac (ultimo 2013 og nyere modeller)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (ultimo 2013 og nyere)

Du kan også bruge Oplysninger om system til at afgøre, om en Mac understøtter Automatisk lås op. Læs mere under Sådan oplåser du din Mac med dit Apple Watch.

* Brug af Automatisk lås op med Apple Watch Series 3 kræver macOS High Sierra.

iPhone-mobilopkald

iPhone-mobilopkald kræver en hvilken som helst iPhone, der bruger iOS 8.1 eller en nyere version, og som har et aktivt mobilabonnement. Du kan derefter viderestille opkald til og fra den pågældende iPhone fra disse enheder:

• Enhver Mac der bruger OS X Yosemite eller nyere. Mac mini og Mac Pro kræver en ekstern mikrofon eller et eksternt headset.
  • En hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger iOS 8 eller en nyere version.

SMS- og MMS-beskeder

SMS- og MMS-beskeder kræver et aktivt mobilabonnement på en hvilken som helst iPhone, der bruger iOS 8.1 eller en nyere version. Du kan derefter sende og modtage SMS- og MMS-beskeder fra disse enheder:

• Enhver Mac der bruger OS X Yosemite eller nyere.
  • En hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger iOS 8 eller en nyere version.