Systemkrav til Kontinuitet på Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Du skal have følgende for at bruge AirPlay til Mac, Automatisk lås op, Kontinuitetskamera, Kontinuitetsskitse og Kontinuitetsmarkering, Handoff, Instant Hotspot, iPhone-mobilopkald, Sidecar, sms-/mms-beskeder, Universel udklipsholder og Universel betjening.

AirPlay til Mac

AirPlay til Mac fungerer bedst med disse enheder og operativsystemer.*

iOS 14 eller en nyere version macOS Monterey eller en nyere version
  • iPhone 7 eller en nyere model
  • iPad Pro (2. generation) eller en nyere model
  • iPad (6. generation) eller en nyere model
  • iPad Air (3. generation) eller en nyere model
  • iPad mini (5. generation) eller en nyere model
  • MacBook fra 2018 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2018 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2018 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2020 eller en nyere model
  • iMac fra 2019 eller en nyere model
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2019 eller en nyere model
  • Mac Studio

* Du kan bruge AirPlay til Mac med en lavere videoopløsning fra ældre iPhone-, iPad- og Mac-modeller og operativsystemer, hvis den understøttede Mac har indstillingen AirPlay-modtager under Deling indstillet til at tillade AirPlay for enten Alle eller "Alle på samme netværk".

Automatisk lås op

Automatisk lås op fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

watchOS 3 eller en nyere version macOS Sierra eller en nyere version
  • Apple Watch (alle modeller)
  • MacBook fra 2015 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra ultimo 2013 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2013 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2014 eller en nyere model
  • iMac fra 2013 eller en nyere model
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2013 eller en nyere model
  • Mac Studio
  • Hvis du vil bruge Automatisk lås op med Apple Watch Series 3 eller en nyere model, skal din Mac køre macOS High Sierra eller en nyere version.
  • Hvis du vil bruge Automatisk lås op til at godkende anmodninger om din Mac-administratoradgangskode, skal dit Apple Watch køre watchOS 6 eller en nyere version, og din Mac skal køre macOS Catalina eller en nyere version.

Kontinuitetskamera

Kontinuitetskamera fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iOS 12 eller en nyere version macOS Mojave eller en nyere version
  • iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • MacBook fra 2015 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2012 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2012 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2012 eller en nyere model
  • iMac fra 2012 eller en nyere model
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2013 eller en nyere model
  • Mac Studio

Kontinuitetsskitse og Kontinuitetsmarkering

Kontinuitetsskitse og Kontinuitetsmarkering fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iOS 13 eller en nyere version iPadOS macOS Catalina eller en nyere version
  • iPhone 6s eller en nyere model, inklusive iPhone SE
  • iPod touch (7. generation) eller en nyere model
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (5. generation) eller en nyere model
  • iPad Air 2 eller en nyere model
  • iPad mini 4 eller en nyere model
  • MacBook fra 2015 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2012 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2012 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2012 eller en nyere model
  • iMac fra 2012 eller en nyere model
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2013 eller en nyere model
  • Mac Studio

Handoff

Handoff fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iOS 8 eller en nyere version OS X Yosemite eller en nyere version  watchOS 1.0 eller en nyere version
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air eller en nyere model
  • iPad mini eller en nyere model
  • iPod touch (5. generation) eller en nyere model
  • MacBook fra 2015 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2012 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2012 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2012 eller en nyere model
  • iMac fra 2012 eller en nyere model
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2013 eller en nyere model
  • Mac Studio
  • Apple Watch (alle modeller)

Instant Hotspot

Instant Hotspot forudsætter, at der bruges en af disse enheder og et af disse operativsystemer:

iOS 8.1 eller en nyere version

Enheden skal også have et aktivt mobilabonnement, der leverer internetdelingsservice.

• iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air eller en nyere model
  • iPad mini eller en nyere model

Du kan derefter bruge Instant Hotspot til at oprette forbindelse til internetdeling fra disse enheder:

iOS 8 eller en nyere version OS X Yosemite eller en nyere version
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air eller en nyere model
  • iPad mini eller en nyere model
  • iPod touch (5. generation) eller en nyere model
  • MacBook fra 2015 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2012 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2012 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2012 eller en nyere model
  • iMac fra 2012 eller en nyere model
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2013 eller en nyere model
  • Mac Studio

iPhone-mobilopkald

iPhone-mobilopkald forudsætter, at der bruges en iPhone med iOS 8.1 eller en nyere version med et aktivt mobilabonnement. Du kan derefter viderestille opkald til og fra den pågældende iPhone fra disse enheder:

• Enhver Mac, der bruger OS X Yosemite eller en nyere version. Mac mini og Mac Pro kræver en ekstern mikrofon eller et eksternt headset.
  • En hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger iOS 8 eller en nyere version.

Sidecar

Sidecar fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iPadOS 13 eller en nyere version macOS Catalina eller en nyere version
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (6. generation) eller en nyere model
  • iPad mini (5. generation) eller en nyere model
  • iPad Air (3. generation) eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2016 eller en nyere model
  • MacBook fra 2016 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2018 eller en nyere model
  • iMac fra 2017 eller en nyere model eller iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2015)
  • iMac Pro
  • Mac mini fra 2018 eller en nyere model
  • Mac Pro fra 2019
  • Mac Studio

Sms- og mms-beskeder

Sms- og mms-beskeder forudsætter, at der bruges en iPhone med iOS 8.1 eller en nyere version med et aktivt mobilabonnement. Du kan derefter sende og modtage sms- og mms-beskeder fra disse enheder:

• Enhver Mac der bruger OS X Yosemite eller en nyere version.
  • En hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, der bruger iOS 8 eller en nyere version.

Universel udklipsholder

Universel udklipsholder forudsætter, at følgende enheder og operativsystemer bruges, hvis der skal kunne kopieres tekst, billeder, fotos og videoer fra én Apple-enhed til en anden.

iOS 10 eller en nyere version macOS Sierra eller en nyere version
  • iPhone 5 eller en nyere model
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (4. generation) eller en nyere model
  • iPad Air (alle modeller)
  • iPad mini 2 eller en nyere model
  • iPod touch (6. generation) eller en nyere model
  • MacBook fra 2015 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2012 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2012 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2012 eller en nyere model
  • iMac fra 2012 eller en nyere model
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2013 eller en nyere model
  • Mac Studio

For at bruge Universel udklipsholder til at kopiere hele arkiver fra én Mac til en anden kræver det macOS High Sierra eller en nyere version på begge Mac-computere.

Universel betjening

Universel betjening fungerer sammen med disse enheder og operativsystemer:

iPadOS 15.4 eller en nyere version macOS Monterey 12.3 eller en nyere version
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad (6. generation) eller en nyere model
  • iPad Air (3. generation) eller en nyere model
  • iPad mini (5. generation) eller en nyere model
  • MacBook fra 2016 eller en nyere model
  • MacBook Pro fra 2016 eller en nyere model
  • MacBook Air fra 2018 eller en nyere model
  • Mac mini fra 2018 eller en nyere model
  • iMac fra 2017 eller en nyere model og iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2015)
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2019 eller en nyere model
  • Mac Studio