Brug iPad eller iPhone til at lave skitser eller markeringer i Mac-dokumenter

Med Kontinuitetsskitse og Kontinuitetsmarkering kan du bruge din iPad eller iPhone til nemt at indsætte skitser i dine Mac-dokumenter eller til at lave markeringer i PDF-arkiver og på billeder på din Mac.

Indstil dine enheder

Kontinuitetsskitse og Kontinuitetsmarkering fungerer, når dine kompatible enheder er i nærheden af hinanden og indstillet på følgende måde:

Disse funktioner fungerer på alle apps fra Apple eller tredjeparter, der er designet til at understøtte dem, herunder Pages, Numbers, Keynote, Mail, Beskeder, Noter og TextEdit.

Brug Kontinuitetsskitse

Med Kontinuitetsskitse kan du bruge din Mac til at anmode om en ny skitse fra din iPad eller iPhone og derefter indsætte skitsen i dit Mac-dokument.

1. Åbn et dokument på din Mac.

2. I enten menuen Arkiv eller menuen Indsæt (afhængigt af din app) skal du vælge Indsæt fra iPhone eller iPad > Tilføj skitse.

3. Der åbnes et skitsevindue på din enhed, så du kan lave en skitse med din Apple Pencil eller din finger:

ipados15-ipad-pro-continuity-sketch-window
  4. Tryk på OK på din enhed, når du er færdig med skitsen. Skitsen vises herefter i dit Mac-dokument:

macos-monterey-keynote-continuity-sketch-inserted

Brug Kontinuitetsmarkering

Med Kontinuitetsmarkering kan du bruge din Mac til at anmode om dokumentmarkeringer fra din iPad eller iPhone. Når du tilføjer markeringer på din enhed, kan du samtidig se det ske live på din Mac. Det er en fantastisk metode til at underskrive dokumenter, rette opgaver, fremhæve vigtige detaljer og meget mere.

1. Find det PDF-arkiv eller det billede, som du vil føje markeringer til, i Finder på din Mac. Udfør derefter en af disse handlinger:

• Vælg dokumentet, og tryk derefter på mellemrumstasten for at åbne en eksempelvisning. Klik på markeringsknappen øverst i vinduet.

• Du kan også Ctrl-klikke i dokumentet og derefter vælge Hurtige kommandoer > Markering i genvejsmenuen.

2. På værktøjslinjen til markering øverst i eksempelvisningen skal du klikke på knappen Tilføj kommentar knappen Tilføj kommentar eller klikke  og vælge en enhed   :

macos-monterey-continuity-markup-device-dropdown
  3. Der åbnes et markeringsvindue på din enhed. Du kan nu bruge skitseværktøjerne med din Apple Pencil eller din finger eller trykke på plustegnet og bruge markeringsværktøjerne til at tilføje tekst, en underskrift, et forstørrelsesglas eller figurer og pile.

ipados15-ipad-pro-continuity-markup-window
  4. Ændringerne vises live på din Mac, mens du arbejder på din enhed:

macos-monterey-continuity-marked-up
  5. Klik på OK på din enhed, når du er færdig med at foretage markeringer i dokumentet.

6. Klik på OK på din Mac for at gemme ændringerne.