Med Instant Hotspot kan du oprette forbindelse til Internetdeling uden at indtaste en adgangskode

Med Instant Hotspot kan du med din Apple-enhed oprette forbindelse til Internetdeling på din iPhone eller din iPad (Wi-Fi + mobil) uden at indtaste Wi-Fi-adgangskoden.

Du skal have følgende for at bruge Instant Hotspot

• En iPhone eller en iPad (Wi-Fi + mobil) med et aktivt mobilabonnement med Internetdeling. Hvis du vil slå Internetdeling til eller fra eller se Wi-Fi-adgangskoden, skal du gå til Indstillinger > Internetdeling.

• En iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Vision Pro, der opfylder systemkravene til Instant Hotspot.

• Den enhed, der leverer Internetdeling, og den enhed, der opretter forbindelse til Internetdeling, skal være i nærheden af hinanden og indstillet som følger:

Sådan bruger du Instant Hotspot

At oprette forbindelse til Internetdeling er ligesom at oprette forbindelse til ethvert andet Wi-Fi-netværk. Med Instant Hotspot bliver du dog ikke bedt om at angive Wi-Fi-adgangskoden til Internetdeling.

• På Mac: Klik på Wi-FiWi-Fi i KontrolcenterKontrolcenter eller menulinjen, og vælg derefter navnet på den iPhone eller iPad, der leverer InternetdelingInternetdeling.

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Vision Pro: Gå til Indstillinger > Wi-Fi, og vælg derefter navnet på den iPhone eller iPad, der leverer InternetdelingInternetdeling.

Når din enhed er tilsluttet Internetdeling, ændres Wi-Fi-statussymboletWi-Fi-statussymbolet på din enhed til symbolet for Internetdelingsymbolet for Internetdeling.

Symbolet for Internetdeling i macOS eller iOS efter oprettelse af forbindelse

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Internetdeling

Hvis Internetdeling ikke fungerer på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular)