Videresend sms-/mms-beskeder fra din iPhone til andre enheder

Med funktionen Videresendelse af sms på din iPhone kan de sms-/mms-beskeder, du sender og modtager på din iPhone, også vises på din Mac, iPad og Apple Vision Pro , så du kan fortsætte samtalen fra den ønskede enhed.

alt text

Videresend beskeder automatisk

Hvis du vil videresende sms-/mms-beskeder automatisk til en eller flere af dine andre enheder, skal den anden enhed være logget ind med det samme Apple-id som din iPhone, og din iPhone skal være tilsluttet et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Indstil beskeder i iCloud, som omfatter videresendelse af sms

Når du indstiller beskeder i iCloud på dine enheder, holdes hele din beskedhistorik opdateret på tværs af disse enheder, selv når du indstiller en ny enhed. Dette omfatter beskeder, der sendes eller modtages via sms/mms (i grønne bobler) eller iMessage. Du behøver ikke at indstille Videresendelse af sms separat, da denne funktion er indbygget i Beskeder i iCloud.

Indstil Beskeder i iCloud

Du kan også indstille Videresendelse af sms separat

Hvis du ikke bruger Beskeder i iCloud, eller hvis sms/mms-beskeder ikke videresendes som forventet:

1. Gå til Indstillinger > Beskeder på din iPhone.

2. Tryk på Videresendelse af sms. (Hvis du ikke kan se den, skal du slå iMessage fra og til igen og derefter trykke på Send og modtag og logge ind igen).

3. Tryk for at slå hver enhed til, som du vil tillade at sende og modtage sms-/mms-beskeder fra denne iPhone.

alt text
  4. Hvis du vælger en enhed, der ikke bruger tofaktorgodkendelse til Apple-id, vises der en bekræftelseskode på hver af dine øvrige enheder: Indtast denne bekræftelseskode på din iPhone.

Hvis du ikke kan se en eller flere af dine andre enheder i indstillingerne for Videresendelse af sms:

• iPad: Gå tilbage til Indstillinger > Beskeder, og tjek, at iMessage er slået til. Tryk på Send og modtag, og sørg derefter for, at det Apple-id, der vises nederst på denne skærm, er det samme som på din iPhone. Hvis det ikke er tilfældet, skal du trykke på det for at logge ud og derefter logge ind med det korrekte Apple-id.

• Mac: Åbn appen Beskeder. På menulinjen skal du vælge Beskeder > Indstillinger (eller Præferencer). Klik på iMessage, og sørg for, at det Apple-id, der vises i dette vindue, er det samme som på din iPhone. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på Log ud og derefter logge ind med det korrekte Apple-id.

• Apple Vision Pro: Gå til Indstillinger > Apps > Beskeder, og sørg for, at iMessage er slået til. Tryk på Send og modtag, og sørg derefter for, at det Apple-id, der vises nederst på denne skærm, er det samme som på din iPhone. Hvis det ikke er tilfældet, skal du trykke på det for at logge ud og derefter logge ind med det korrekte Apple-id.

Videresend beskeder manuelt

Uanset om du har slået Beskeder i iCloud eller Videresendelse af sms til eller fra, kan du manuelt videresende beskeder, som du vælger, til andre enheder.

Videresend og del beskeder på iPhone