Mac-computere med Apple T2-sikkerhedschippen

Læs om, hvilke Mac-computere der har Apple T2-sikkerhedschippen.

No alt supplied for Image

Apple T2-sikkerhedschippen er Apples specialudviklede andengenerationschip til Mac. Med T2-chippen får du ekstra funktioner til din Mac, f.eks. krypteret lagringLæs mere omsecure boot, forbedret ISP (image signal processing) og sikkerhed til Touch ID-data. Læs mere omLæs mere om

MacBook Pro-modeller:

• MacBook Pro (13", 2020, to Thunderbolt 3-porte)

• MacBook Pro (13", 2020, fire Thunderbolt 3-porte)

• MacBook Pro (16", 2019)

• MacBook Pro (13'', 2019, to Thunderbolt 3-porte)

• MacBook Pro (15", 2019)

• MacBook Pro (13", 2019, fire Thunderbolt 3-porte)

• MacBook Pro (15", 2018)

• MacBook Pro (13", 2018, fire Thunderbolt 3-porte)

MacBook Air-modeller:

• MacBook Air (Retina, 13", 2020)

• MacBook Air (Retina, 13", 2019)

• MacBook Air (Retina, 13", 2018)

iMac-modeller:

• iMac (Retina 5K, 27", 2020)

• iMac Pro

Mac mini-modeller:

• Mac mini (2018)

Mac Pro-modeller:

• Mac Pro (2019)

• Mac Pro (rack, 2019)

Du kan også bruge Oplysninger om system

1. Tryk på Alternativtasten, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen  > Oplysninger om system.

2. I indholdsoversigten: Vælg enten Controller eller iBridge, afhængigt af den aktuelle version af macOS.

3. Hvis "Apple T2 chip" vises til højre, er din Mac-computer udstyret med Apple T2 Security-chip.