Brug af Kontinuitet til at tilslutte din Mac, iPhone, iPad, iPod touch og dit Apple Watch

Skift nemt mellem dine enheder med Handoff, Universel udklipsholder, iPhone-mobilopkald, sms-/mms-beskeder, Instant Hotspot, Kontinuitetskamera, AirDrop, Apple Pay og Automatisk lås op.

Klik på en Kontinuitetsfunktion nedenfor for at læse mere om, hvordan du opsætter og bruger den.

Handoff: Start med at arbejde på én enhed, og fortsæt, hvor du slap, på en anden.

Universel udklipsholder: Kopier indhold såsom tekst, billeder, fotos og videoer fra én Apple-enhed, og indsæt derefter indholdet på en anden Apple-enhed.

iPhone-mobilopkald: Foretag og modtag opkald fra din Mac, iPad eller iPod touch, når disse enheder er på samme netværk som din iPhone.

Videresendelse af sms: Send og modtag sms- og mms-beskeder fra din iPhone på din Mac, iPad og iPod touch.

Instant Hotspot: Opret forbindelse til Internetdeling på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) fra din Mac, iPad, iPod touch eller en anden iPhone uden at skulle indtaste en adgangskode.

Automatisk lås op: Få direkte adgang til din Mac, når du har dit Apple Watch på. Afbryd blot vågeblus på din Mac, så er du klar – uden at skrive en adgangskode.

Kontinuitetskamera: Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne dokumenter eller tage et billede, og få dem vist på din Mac med det samme.

AirDrop: Du kan sende dokumenter, billeder, videoer, websteder, lokaliteter på kort og meget mere trådløst til en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac i nærheden.

Apple Pay: Køb online på din Mac, og gennemfør dine køb med Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.