Brug af Kontinuitet til at tilslutte din Mac, iPhone, iPad, iPod touch og dit Apple Watch

Skift nemt mellem dine enheder med Kontinuitet. Foretag og modtag opkald uden at tage din iPhone i hånden. Brug din iPad til at udvide dit Mac-arbejdsområde. Lås automatisk op for din Mac, når du har dit Apple Watch på. Og kopier og indsæt billeder, video og tekst fra din iPhone eller iPad på en Mac i nærheden – eller omvendt.

Handoff: Start med at arbejde på én enhed, og fortsæt, hvor du slap, på en anden.

Universel udklipsholder: Kopier indhold såsom tekst, billeder, fotos og videoer fra én Apple-enhed, og indsæt derefter indholdet på en anden Apple-enhed.

iPhone-mobilopkald: Foretag og modtag opkald fra din Mac, iPad eller iPod touch, når disse enheder er på samme netværk som din iPhone.

Videresendelse af sms: Send og modtag sms- og mms-beskeder fra din iPhone på din Mac, iPad og iPod touch.

Instant Hotspot: Opret forbindelse til Internetdeling på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) fra din Mac, iPad, iPod touch eller en anden iPhone uden at skulle indtaste en adgangskode.

Automatisk lås op: Få øjeblikkelig adgang til din Mac, når du har dit Apple Watch på, og godkend hurtigt andre anmodninger, der kræver, at du indtaster din Mac-administratoradgangskode.

Kontinuitetskamera: Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at scanne dokumenter eller tage et billede, og få dem vist på din Mac med det samme.

Kontinuitetsskitse : Opret en skitse på din iPad, iPhone eller iPod touch, og indsæt den nemt i et dokument på din Mac.

Kontinuitetsmarkering: Brug din iPad, iPhone eller iPod touch til at føje skitser, figurer og andre markeringer til et Mac-dokument, og se ændringerne live på din Mac.

Sidecar: Brug din iPad som en ekstra skærm, der udvider eller dublerer din stationære Mac. Eller brug den som en inputenhed, som du kan tegne på i Mac-programmer med Apple Pencil.

AirDrop: Du kan sende dokumenter, billeder, videoer, websteder, lokaliteter på kort og meget mere trådløst til en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac i nærheden.

Apple Pay: Køb online på din Mac, og gennemfør dine køb med Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.