Ændring af sproget på dit Apple TV

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du vil indstille et andet sprog på dit Apple TV, eller hvis du er kommet til at ændre sproget.

Skift sproget for undertekster

Når du ser en film eller en tv-udsendelse, kan du skifte sproget for undertekster. På Apple TV 4K- eller Apple TV (4. generation): Skub ned på din fjernbetjening, vælge Undertekster og derefter det sprog, du vil læse underteksterne på. På Apple TV (2. eller 3. generation): Hold Vælg nede på fjernbetjeningen i tre sekunder for at åbne fanen Undertekster. Vælg derefter den ønskede indstilling. Læs mere om closed captions og undertekster på dit Apple TV.

Sådan ændres sproget på dit Apple TV

Følg nedenstående trin for at ændre sproget på dit Apple TV.

Åbn Indstillinger

Vælg Indstillinger på hjemmeskærmen.

Vælg Generelt

Generelt er den første mulighed på listen.

Vælg sprog

Rul ned, og vælg Sprog under Sprog og område, som er den første mulighed med et flag i venstre side. Rul langsomt – det kan tage noget tid, inden du kan se flaget.

Vælg det ønskede sprog

Rul ned i det næste skærmbillede, og vælg det ønskede sprog.