Ændring af sproget på dit Apple TV

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du vil indstille et andet sprog på dit Apple TV, eller hvis du er kommet til at ændre sproget.

Slå undertekster til eller fra

Når du ser en film eller en tv-udsendelse, kan du slå undertekster til. På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): Skub ned på din fjernbetjening, vælg Undertekster og derefter det sprog, du vil læse underteksterne på.

Du kan også spørge Siri. Du skal blot holde knappen Siri nede på din Siri Remote og sige "Slå undertekster til".

Hvis du vil slå undertekster fra, skal du skubbe ned på din fjernbetjening, vælge Undertekster og derefter vælge Fra. Eller hold knappen Siri nede på din Siri Remote, og sig "Slå undertekster fra".

Læs mere om undertekster, lyd på flere sprog og closed captioning.

Hvis du vil aktivere og skifte sproget for undertekster på Apple TV (2. eller 3. generation), skal du holde Vælg nede på fjernbetjeningen i tre sekunder for at se fanen Undertekster. Vælg derefter den ønskede indstilling.

Ændring af sproget på dit Apple TV

Følg nedenstående trin for at ændre sproget på dit Apple TV.

Åbn Indstillinger

Vælg Indstillinger på hjemmeskærmen.

Vælg Generelt

Generelt er den første mulighed på listen.

Vælg sprog

Rul ned, og vælg Sprog under Sprog og område, som er den første mulighed med et flag i venstre side. Rul langsomt – det kan tage noget tid, inden du kan se flaget.

Vælg det ønskede sprog

Rul ned i det næste skærmbillede, og vælg det ønskede sprog.