Her kan du se, hvad du skal gøre, før du sælger eller forærer din iPhone, iPad eller iPod touch væk

Brug denne fremgangsmåde for at fjerne dine personlige oplysninger fra en enhed – også selv om du ikke har den længere.

Hvis du stadig har din iPhone, iPad eller iPod touch

Inden du sælger enheden eller forærer den væk, skal du fjerne dine personlige oplysninger. Du skal ikke slette kontakter, kalendere, påmindelser, dokumenter, fotos eller andre iCloud-oplysninger manuelt, mens du er logget ind på iCloud-kontoen med dit Apple-id. Hvis du gør det, slettes dine data på iCloud-serverne og alle dine enheder, som er logget på iCloud.

Følg disse trin:

1. Hvis du har parret et Apple Watch med din iPhone, skal du ophæve pardannelsen med Apple Watch.
  2. Sikkerhedskopier enheden.
  3. Log af iCloud og iTunes & App Store.
    • Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn]. Rul ned, og tryk på Log ud. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på Slå fra.
    • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du trykke på Indstillinger > iCloud > Log ud. Tryk på Log ud igen, tryk på Slet fra min [enhed], og indtast derefter adgangskoden for dit Apple-id. Gå til Indstillinger > iTunes & App Store > Apple-id > Log ud.
  4. Gå tilbage til Indstillinger, og tryk på Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Hvis du har slået Find min iPhone til, skal du muligvis indtaste Apple-id og adgangskode.
  5. Hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til enheden eller begrænsninger, skal du gøre det. Tryk derefter på Slet [enhed].
  6. Hvis du skifter til en telefon, der ikke er fra Apple, skal du afregistrere iMessage.
  7. Kontakt dit mobilselskab for at få hjælp til at overføre abonnementet til en ny enhed. Hvis der ikke er et SIM-kort i enheden, kan du kontakte mobilselskabet for at få hjælp til at overføre abonnementet til den nye ejer.

Når du sletter indholdet på din iPhone, iPad eller iPod touch, slås Find min iPhone og Aktiveringslås fra.

Hvis du ikke længere har din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du ikke har brugt fremgangsmåden i det ovenstående, og du ikke længere har enheden, skal du i stedet bruge denne fremgangsmåde:

1. Bed den nye ejer om at slette alle data og alle indstillinger som beskrevet ovenfor.
  2. Hvis du bruger iCloud og Find min iPhone på enheden, skal du logge ind på iCloud.com eller appen Find min iPhone på en anden enhed, vælge enheden og klikke på Slet. Klik på Fjern fra konto, når dataene på enheden er blevet slettet.
  3. Hvis du ikke kan gennemføre nogen af ovenstående trin, skal du ændre adgangskoden til dit Apple-id. Med denne handling fjernes ingen personlige oplysninger, der er arkiveret på den gamle enhed, men det forhindrer den nye ejer i at slette dine oplysninger i iCloud.
  4. Hvis du skifter til en telefon, der ikke er fra Apple, skal du afregistrere iMessage.
  5. Hvis du bruger Apple Pay, kan du fjerne dine kreditkort på iCloud.com. Vælg Indstillinger for at se, hvilke enheder der bruger Apple Pay, og klik derefter på enheden. Klik på Fjern ud for Apple Pay.

*Når du trykker på Slet alt indhold og alle indstillinger, slettes alt indhold på enheden – inklusive kreditkort til Apple Pay, fotos, kontakter og apps samt al musik. iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center og andre tjenester slås også fra. Dine data i iCloud slettes ikke, når du sletter dataene på enheden.