Overfør data fra en tidligere iOS- eller iPadOS-enhed til en ny iPhone eller iPad

Indstil din nye iOS- eller iPadOS-enhed vha. en sikkerhedskopi fra din tidligere iPhone eller iPad.

Før du begynder

Vælg en metode

Derefter skal du vælge en af nedenstående overførselsmetoder.

No alt supplied for Image

Hurtig start: Brug din iPhone eller iPad til automatisk at indstille en ny enhed.

No alt supplied for Image

iCloud: Overfør dine data og dit købte indhold til din nye enhed fra din tidligere enheds iCloud-sikkerhedskopi.

No alt supplied for Image

Appen Apple Devices, iTunes eller Finder: Overfør dine data og dit købte indhold til din nye enhed fra en sikkerhedskopi, du har lavet med appen Apple Devices, iTunes eller Finder.