Afregistrering af iMessage på iPhone eller online

Hvis du er skiftet til en telefon, der ikke er fra Apple, og du ikke modtager sms- eller mms-beskeder, skal du muligvis afregistrere iMessage.

Sådan afregistrerer du iMessage på iPhone

Hvis du stadig har din iPhone, kan du bruge disse trin til at afregistrere iMessage:

1. Hvis du har flyttet dit SIM-kort fra din iPhone til en telefon, der ikke er fra Apple, skal du sætte det i din iPhone igen.

2. Sørg for, at du har forbindelse til mobildatanetværket.

3. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Beskeder. Slå iMessage fra.

Tryk på kontakten for at slå iMessage fra.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter på FaceTime. Slå FaceTime fra.

Sådan afregistrerer du iMessage online

Hvis du ikke har adgang til din iPhone, kan du afregistrere iMessage online. Når du har gennemført afregistreringen, fjernes dit telefonnummer fra iMessage-tjenesterne. Du kan modtage sms-beskeder med det samme, men der kan gå nogle timer, før visse Apple-enheder registrerer, at du ikke bruger iMessage, når de sender en besked til dig.

Hvis nogen sender en besked via iMessage til dit Apple-id, modtager du den på dine andre Apple-enheder. Hvis nogen sender en sms til dit telefonnummer, modtager du kun beskeden som en sms/mms på din telefon.