Flyt og skjul apps på Apple TV

Få mere at vide om, hvordan du flytter apps på Apple TV og vælger dem, der skal vises.

Flyt apps på hjemmeskærmen

1. Marker den app, du vil flytte.
  2. Hold nede på Touch-overfladen på Siri Remote eller Apple TV Remote,1 indtil appen begynder at ryste. Hold Vælg nede på andre fjernbetjeninger.
  3. Stryg til venstre, højre, op eller ned på Siri Remote eller Apple TV Remote1 for at flytte appen. Tryk på Venstre, Højre, Op eller Ned på andre fjernbetjeninger.
  4. Når du er færdig, skal du trykke på Touch-overfladen eller Vælg.
  5. Gentag denne fremgangsmåde for at flytte andre apps.

Opret mapper

På Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) kan du oprette mapper. Marker en app, hold Touch-overfladen nede, eller tryk på Vælg, indtil appen begynder at ryste. Følg derefter disse trin:

• Du kan hurtigt oprette en mappe ved at trække appen over på en anden app.
  • Hvis du vil oprette en ny mappe, der er baseret på appen, eller flytte appen til en mappe, du allerede har oprettet, skal du trykke på Afspil/pause og vælge en mulighed.
  • Hvis du vil flytte appen ud af en mappe, skal du trække den ud.

Hvis du vil omdøbe en mappe, skal du vælge den og derefter opdatere titlen ved hjælp af tastaturet.

Sådan slettes eller skjules apps

På Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) kan du slette apps. Du kan skjule mapper på Apple TV (2. eller 3. generation). Du skal blot markere appen, trykke på Touch-overfladen eller Vælg og holde den nede, indtil appen begynder at ryste. Tryk derefter på knappen Afspil/pause, og vælg Slet eller Skjul.

Sådan føjer du en app til hjemmeskærmen igen:

• På Apple TV 4K og Apple TV (4. generation): Åbn App Store, gå til Indstillinger, gå til Købt, og download appen igen.
  • På Apple TV (2. eller 3. generation) kan du få vist apps igen ved at gå til Indstillinger > Hovedmenu.

Du kan også skjule dine køb i App Store, så apps ikke vises på siden Køb.

Bevar samme hjemmeskærm på tværs af alle dine Apple TV-enheder

Tænd for funktionen En hjemmeskærm2 for at holde dine apps og hjemmeskærmen opdateret på alle dine Apple TV-enheder. Sådan gør du:

1. På alle dine Apple TV: Åbn Indstillinger > Konti > iCloud.
  2. Log på med samme Apple-id på hvert Apple TV.
  3. Tænd for funktionen En hjemmeskærm.

1. Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges til begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land, der understøtter Siri.
  2. Kun tilgængelig på Apple TV 4K og Apple TV (4. generation).