Du skal aktivere JavaScript i browseren for at sende disse oplysninger.
Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
MacBook Pro 13-inch

Serviceprogram til SSD (Solid-State Drive) til 13" MacBook Pro (uden Touch Bar)

Apple har konstateret, at et begrænset antal SSD'er (Solid-State Drives) på 128 GB og 256 GB, der bruges i 13" MacBook Pro-enheder (uden Touch Bar) har et problem, der kan medføre datatab og fejl på drevet. 13" MacBook Pro-enheder med de berørte drev blev solgt mellem juni 2017 og juni 2018.

En Apple-autoriseret serviceudbyder vil udføre gratis service på de berørte drev. Apple anbefaler, at du sender dit drev til service hurtigst muligt.

Apple sender også en e-mail til kunder, der har registreret deres enhed hos Apple, for at fortælle dem om dette program.

Berettigelse

Undersøg først, hvilken 13" MacBook Pro du har. Gå til Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Om denne Mac. Bekræft, at din model er "MacBook Pro (13", 2017, to Thunderbolt 3-porte)." Hvis du har denne model, skal du angive computerens serienummer nedenfor for at se, om den er omfattet af dette program.

Valid Input Invalid Input

Det indtastede serienummer er muligvis omfattet af dette program. Vælg en af nedenstående servicemuligheder.

Det serienummer, du har indtastet, er ikke omfattet af dette program af en af følgende grunde:
- Den er ikke blandt de berørte serienumre.
- Ifølge vores oplysninger har dit drev allerede været til service.
- Ifølge vores oplysninger er din enhed ikke længere berettiget til gratis service i henhold til dette program. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte Apple.

Vi beklager, men der opstod et problem under behandling af din anmodning. Prøv igen om et par minutter.

Angiv dit serienummer.

Det er ikke et gyldig serienummer for et Apple-produkt. Angiv nummeret endnu en gang. Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte os.

Vi beklager, men der opstod et problem under behandling af din anmodning. Prøv igen om et par minutter.

Det er let at finde serienummeret. Se hvordan.

Dette program har ingen indflydelse på 13" MacBook Pro med Touch Bar eller ældre 13" MacBook Pro-modeller.

Serviceproces

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få serviceret dit drev. Din 13" MacBook Pro undersøges forud for service for at sikre, at den er omfattet af dette program, og at den fungerer korrekt.

Forud for service er det vigtigt, at du udfører en komplet opdatering af dine data, da dit drev slettes som led i serviceprocessen.

• En tekniker kører et hjælpeprogram for at opdatere firmwaren på dit drev, hvilket tager cirka en time eller derunder.
  • Din 13" MacBook Pro returneres til dig med macOS geninstalleret.
  • Efter service skal du gendanne dine data fra en sikkerhedskopi.

Da din computer først kan få forbindelse til internettet, når du har gendannet den, anbefaler vi, at du har en anden enhed, f.eks. din iPhone, hvor du kan se artikler fra Apple-support om gendannelse af dine data fra en sikkerhedskopi.

Bemærk! De arkiver, der allerede var beskadiget før service, kan ikke gendannes.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Hvis din 13" MacBook Pro har skader, der medfører, at vi ikke kan udføre service på drevet, skal dette problem løses, før din enhed sendes til service. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

Yderligere oplysninger

Dette verdensomspændende Apple-program er ikke en forlængelse af den almindelige garantidækning for 13" MacBook Pro.

Hvis du mener, at din 13" MacBook Pro er berørt af dette problem, og du har betalt for service, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Programmet dækker berørte MacBook Pro-modeller i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 09-11-2018