Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
13-inch MacBook Pro

Serviceprogram for 13" MacBook Pro-skærmens baggrundslys

Apple har fastslået, at en meget lille procentdel af 13" MacBook Pro-skærme kan udvise en eller flere af følgende former for opførsel:

• Skærmens baggrundslys viser konstant eller indimellem lodrette lyse områder langs hele skærmens nederste kant
  • Skærmens baggrundslys holder helt op med at virke

Berørte enheder blev solgt mellem oktober 2016 og februar 2018. Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder reparerer gratis de berørte MacBook Pro-enheder.

Berettigede modeller

For at identificere computermodellen og se, om den er berettiget til dette program, skal du vælge Apple-menuen () > Om denne Mac. Berettigede modeller er angivet herunder.

• MacBook Pro (13", 2016, fire Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (13", 2016, to Thunderbolt 3-porte)

Bemærk! Ingen andre bærbare Mac-modeller er omfattet af dette program.

Serviceproces

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få serviceret din skærm. Din MacBook Pro undersøges forud for servicen for at sikre, at den er berettiget til dette program.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

For at forberede din enhed til service skal du sikkerhedskopiere dine data.

Bemærk! Hvis din MacBook Pro har skader, der kan påvirke servicen, skal disse skader udbedres først. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

Yderligere oplysninger

Dette Apple-program gælder verden over og forlænger ikke den almindelige garantiperiode, der gælder for MacBook Pro.

Hvis du mener, at din MacBook Pro er berørt af dette problem, og du har betalt for at få din skærm repareret, kan du kontakte Apple for at få dine penge tilbage.

Programmet dækker berettigede MacBook Pro-modeller i fire år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 21-05-2019