Brug Apple Studio Display eller Pro Display XDR med Boot Camp

Du kan bruge disse Apple-skærme med Microsoft Windows på visse Mac-modeller. Du skal blot sørge for, at din software er opdateret.

Tjek, om din enhed er kompatibel

Hvis du har installeret de seneste softwareopdateringer, kan du bruge disse Apple-skærme med Microsoft Windows 10 på visse Intel-baserede Mac-modeller.

Studio Display

Understøtter Boot Camp med macOS Monterey 12.3 eller nyere på disse Intel-baserede Mac-modeller:

Pro Display XDR

Understøtter Boot Camp med macOS Catalina 10.15.2 eller nyere på disse Intel-baserede Mac-modeller:

Opdater din software

Ingen af skærmene kræver yderligere opsætning, men sørg for, at softwaren er opdateret:

1. Installer de nyeste opdateringer til macOS. Du skal bruge macOS for at modtage opdateringer til din skærm.

2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du bruge Boot Camp-assistent til at installere Windows 10.

3. Start din Mac i Windows, og brug derefter Apple-softwareopdatering til at installere de seneste Apple-opdateringer til Windows.

Læs mere

Mac-computere understøtter muligvis ikke video via Thunderbolt 3-porte, når Windows er i Fejlsikret tilstand eller Windows Genoprettelsesmiljø. I disse tilstande er video fortsat tilgængelig for skærme, der er tilsluttet via en andre skærmporte, f.eks. HDMI.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.