La pantalla de benvinguda que apareix en encendre l’iPad per primera vegada.

Primers passos

Configura unes quantes funcions bàsiques abans de començar a utilitzar el teu iPad nou.

Nocions bàsiques de configuració

La pantalla bloquejada de l’iPad, amb una foto de la Terra que ocupa tota la pantalla. A l’esquerra hi ha els ginys del rellotge, el calendari, els recordatoris, el temps i la bateria de l’Apple Pencil.

Afegir un toc personal

L’iPad pot reflectir el teu estil, els teus interessos i mostrar les teves preferències. Personalitza la pantalla bloquejada, afegeix ginys a la pantalla d’inici, ajusta la mida del text i molt més.

Personalitzar l’iPad

Una trucada en grup del FaceTime amb quatre participants. Els controls del FaceTime es mostren a la part inferior esquerra, inclosos els botons “Altaveu”, “Càmera”, “Silenciar”, “Compartir” i “Finalitzar”. La imatge de la persona que truca apareix en un rectangle petit a la part inferior dreta.

Mantén-te connectat

L’iPad t’ajuda a contactar més fàcilment amb les persones que t’importen. Inicia converses a l’app Missatges, fes trucades del FaceTime i, fins i tot, mira pel·lícules i escolta música amb altres persones.

Mantenir el contacte amb amistats i familiars

Pantalla d’un iPad amb l’organitzador visual activat. Les finestres actuals es troben al centre de la pantalla i, en una llista a la part esquerra, es mostren altres apps recents.

Fer multitasques amb l’iPad

Aprèn a treballar amb diverses apps alhora i canvia entre les apps que més utilitzes.

Personalitzar l’àrea de treball

Una pissarra del Freeform amb dibuixos de plantes. Les eines de dibuix són a la part inferior.

Potenciar la creativitat

Descobreix noves maneres d’expressar-te amb l’Apple Pencil.

Què més pots fer amb l’Apple Pencil

Pantalla per crear un compte per a un infant amb els camps del nom, els cognoms i la data de naixement de l’infant.

Configurar funcions per a infants

Quan creguis que un infant pot tenir el seu propi iPad, pots crear-li un ID d’Apple i afegir-lo al grup familiar, guiar l’ús que en faci amb els controls parentals i configurar altres funcions per a infants.

Personalitzar l’iPad per a un infant

Per explorar el manual d’ús de l’iPad, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.