En grafikapp fyller skärmen Mail är öppen i ett Slide Over-fönster till höger på skärmen.

Syssla med flera saker samtidigt på iPad

Spara användbara widgets på hemskärmen, jobba med flera appar samtidigt och växla snabbt mellan apparna.

Anpassa arbetsytorna

En anteckning med en teckning med handskriven text.

Använda Apple Pencil med iPad

Lär dig hur du skapar anteckningar direkt från låsskärmen, märker filer och bilder och lägger till en signatur.

Utmärk dig med Apple Pencil

En karta som visar en del av San Franciscos centrum. Till vänster finns en lista med objekt, bland annat Restauranger, Kaffe och Snabbmat. Restauranger är markerat. Orange symboler på kartan visar platser där man kan få något att äta. Information, plats och 3D-knappar visas högst upp till höger.

Ta med iPad på resan

Använd iPad till att hitta din destination, fixa till jobbfiler och se en film eller läsa en bok under en lång flygresa.

Res lätt

Om du vill bläddra i iPad Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).