Lösa USB-relaterade varningar i iTunes

Om det uppstår ett problem med USB-anslutningen till din enhet kan det visas ett varningsmeddelande som ”iPhone nådde maxtidsgränsen” eller så kan din enhet oväntat kopplas bort när du synkroniserar.

Använd stegen i denna artikel om din iPhone, iPad eller iPod touch förlorar anslutningen under synkroniseringen eller om ett av dessa problem uppstår:

• Ett meddelande om att anslutningen till iPhone har nollställts visas när enheten synkroniseras eller säkerhetskopieras.
  • iPhone nådde maxtidsgränsen när du synkroniserar.
  • iTunes-fel 2001–2011 visas vid uppdatering eller återskapning.
  • Ett okänt fel uppstår när du synkroniserar.

Läs mer om vad du kan göra om iTunes inte känner igen din enhet.

Kontrollera anslutningar

Kontrollera anslutningen mellan enheten och datorn genom att följa dessa steg. Testa anslutningen efter varje steg eftersom problemet kanske kan lösas med bara ett av stegen.

1. Koppla från din enhet och anslut den sedan igen.
  2. Kontrollera om kabelanslutningen på enheten eller datorn har lossnat helt eller delvis.
  3. Se till att enheten inte är ansluten till en batteri eller fodral från tredje part, en USB-hubb eller ditt tangentbord. Anslut enheten direkt till en av datorns USB-portar.
  4. Starta om din iPhone, iPad eller iPod touch.
  5. Hämta den senaste versionen av iTunes.
  6. Kontrollera om det finns några tillgängliga mjukvaruuppdateringar.
    På din Mac: Uppdatera mjukvaran.
    På din pc: Hämta uppdateringar från Microsoft.
  7. Läs mer om vad du kan göra om din iOS-enhet visar skärmen ”Anslut till iTunes”.
  8. Om du ansluter enheten med ett tillbehör eller en kabel från tredje part kan du prova att använda en Apple-kabel i stället.
  9. Koppla från alla andra USB-enheter från datorn, förutom tangentbordet och musen. Anslut sedan iOS-enheten igen. Om problemet löstes ansluter du de andra USB-enheterna igen, en i taget. Kontrollera att datorn fortfarande känner igen iOS-enheten efter att du har lagt till alla enheter.

Kontrollera att du inte har anslutit enheten på något annat sätt om problemet löstes med något av dessa steg men kommer tillbaka senare. Kontrollera till exempel om du har anslutit enheten till ett visst tillbehör eller använt en viss kabel som gjorde att problemet återkom.

Mer hjälp

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.