Om det visas ett fel när du uppdaterar eller återskapar din iPhone, iPad eller iPod

När du uppdaterar eller återskapar din iPhone, iPad eller iPod med iTunes kan en felkod eller ett varningsmeddelande visas. Du kan åtgärda de flesta fel när du uppdaterar eller återskapar med de här anvisningarna.

Uppdatera iTunes

Hämta den senaste versionen av iTunes till datorn.

Uppdatera datorn

Installera uppdateringar för din Mac. Om du har en PC hämtar du uppdateringar från Microsoft.

Kontrollera din dators säkerhetsprogramvara

Du kan behöva uppdatera, ändra eller avinstallera programvaran som orsakar problemet.

Koppla ur alla extra USB-enheter

Låt bara enheten, tangentbordet och musen vara anslutna till datorn.

Starta om

Stäng av datorn och enheten. Slå sedan på dem igen.

Försök igen

Uppdatera eller återskapa enheten igen.

Mer hjälp

Om du utförde dessa steg och felet uppstår igen ska du följa de stegen för felkoden.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: