Om du ser ett fel när du uppdaterar eller återskapar din iPhone, iPad eller iPod

Lär dig vad du kan göra om en felkod eller varning visas när du använder iTunes för att uppdatera eller återskapa din enhet.

Uppdatera iTunes

Hämta den senaste versionen av iTunes för datorn, vilken kan behöva OS X Mavericks 10.9.5 eller senare eller Windows 7 eller senare.

Uppdatera datorn

Installera uppdateringar för din Mac. Om du har en PC hämtar du uppdateringar från Microsoft.

Ansluta direkt till datorn

Anslut iOS-enheten direkt till datorns USB-port (inte till ett anslutet tangentbord eller en USB-hubb).

En Lightning-till-USB-kabel

Starta om

Stäng av datorn och enheten. Slå sedan på dem igen.

Kontrollera din dators säkerhetsmjukvara

Du kan behöva uppdatera, ändra eller avinstallera programvara som kan störa datorns anslutning med iTunes.

Försök igen

Uppdatera eller återskapa enheten igen.

Mer hjälp

Om du har provat dessa steg men felet visas igen ska du följa stegen för din felkod.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.