iTunes: Möjliga iTunes Store-fel

I tabellen nedan hittar du steg för att åtgärda varningsmeddelanden i iTunes.

Fel- eller varningsmeddelande Lösning
”Det uppstod ett fel när den köpta musiken hämtades. Ett okänt fel inträffade (-50).” iTunes Store: Fel (-50) vid hämtning av köpt material
I iTunes får du upprepade gånger frågan om du vill auktorisera datorn för att kunna spela musik köpt i iTunes Store. I iTunes får du upprepade gånger frågan om du vill auktorisera datorn för att kunna spela musik som du har köpt i iTunes Store.
iTunes för Windows: Felet -3221 visas när du öppnar iTunes Store iTunes för Windows: Felet -3221 visas när iTunes Store öppnas
Fel 0x80090318 från iTunes Store Apple-programvara i Windows: Prestandaproblem kan uppstå eller så kan iTunes Store visas tom
Fel -3259 från iTunes Store Fel -3259 från iTunes Store
Fel -9808 från iTunes Store iTunes Store: ”Ett okänt fel uppstod (-9808)”
Fel 9807 vid uppdatering av iPhone och iPod touch Varningsmeddelande vid uppdatering och återställning av iPhone och iPod touch

När du har provat stegen för just ditt fel kan du prova de här stegen. Du kan även prova de här stegen om du vill ansluta till iTunes Store.

Senast ändrad: