Om du ser en felkod i Finder eller iTunes på din dator

Det kan hända att du ser en felkod eller ett varningsmeddelande när du använder synkroniserar filer mellan dina enheter med iTunes på din Mac eller PC eller Finder i macOS Catalina. Du kan lösa de flesta felen med dessa anvisningar.

Kontrollera meddelandet för anvisningar

I vissa felkoder och varningsmeddelanden finns knappen Mer information. Klicka på den för att ta reda på vad du ska göra först.

Uppdatera datorn eller iTunes

Installera uppdateringar på din Mac. Hämta den senaste versionen av iTunes för din dator eller hämta uppdateringar från Microsoft om du använder macOS Mojave eller tidigare eller en Windows-dator.

Kontrollera dina inställningar och din säkerhetsprogramvara

Du kan behöva ändra dina inställningar och uppdatera säkerhetsprogramvaran (t.ex. antivirusprogram, brandväggar eller programvara som blockerar skadlig programvara) om den orsakar problem.

Starta om

Stäng av din dator och slå på den igen. Starta om både din enhet och din dator om du får meddelandet när du ansluter till din iPhone, iPad eller iPod touch.

Om du fortfarande ser felkoden eller varningsmeddelandet

Du kan kolla upp felkoden eller varningsmeddelandet för att ta reda på vad du ska göra härnäst. Du kan också kontakta oss.