Om du ser ett fel i iTunes på din Mac eller PC

När du använder iTunes på din Mac eller PC kanske du ser ett felnummer eller varningsmeddelande. Du kan lösa de flesta felen med dessa anvisningar.

Kontrollera meddelandet för anvisningar

Vissa filkoder och felmeddelanden har en knapp som heter Mer information. Klicka på den för att ta reda på vad du ska göra först.

Uppdatera iTunes

Hämta den senaste versionen av iTunes för din dator.

Kontrollera dina inställningar och din säkerhetsmjukvara

Du kanske behöver ändra dina inställningar eller uppdatera din säkerhetsprogramvara om dessa orsakar problem.

Starta om

Stäng av din dator och slå på den igen. Om du får meddelandet när du ansluter din iPhone, iPad eller iPod touch startar du om både din iOS-enhet och din dator.

Om du fortfarande ser felnumret eller varningsmeddelandet

Hitta problemet nedan eller leta efter felnumret eller varningsmeddelandet för att tar reda på vad du kan göra härnäst.

Om det inte går att uppdatera eller återskapa din iPhone, iPad eller iPod

Hitta felnumret och följ sedan de länkade anvisningarna.

Om iTunes inte känner igen din enhet

Om du inte kan synkronisera din iOS-enhet eller överföra ditt innehåll

Uppdatera din iPhone, iPad eller iPod och försök sedan synkronisera via en USB-kabel eller via wifi igen. Om du inte kan synkronisera kontrollerar du USB-eller wifi-anslutningen.

För USB:

1. Anslut iOS-enheten till datorn med den kabel som medföljde enheten.
  2. Låt endast iOS-enheten, tangentbordet och musen vara anslutna till datorn. Koppla från alla andra USB-enheter.
  3. Leta efter symbolen för din enhet i iTunes. Om du ser symbolen kontrollerar du anslutningarna. Om du inte ser symbolen följer du dessa steg för att ansluta.

För wifii:

1. Försök att synkronisera via USB istället för wifi. Ta reda på hur du ansluter till wifi-nätverk med din iOS-enhetMac eller PC.
  2. Se till att alla enheter är uppkopplade på samma wifi-nätverk.

Om du inte kan bläddra i iTunes Store

1. Kontrollera att dina enheter kan ansluta till internet. Lär dig hur du ansluter på din iPhone, iPad, iPod, Mac eller PC.
  2. Prova dessa steg för att ansluta till iTunes Store.

Om du inte kan hämta inköp från iTunes

Ta bort cachad hämtningsfil. Prova sedan att hämta ditt inköp igen.

Mer hjälp

Om du fortfarande ser ett felnummer eller felmeddelande kan du slå upp det för att se hur du kan åtgärda det. Du kan också kontakta oss.

Få hjälp med ditt Apple-ID.

Funktioner i iTunes kan variera beroende på land och region.