Om du ser fel -45054 eller -42110 i iTunes

Läs hur du åtgärdar fel -45054 eller -42110.

Om filer eller mappar som iTunes för Windows använder för att hämta köp är begränsade kan det hända att du får följande varningsmeddelande:

”Vi kunde inte utföra din iTunes Store-begäran. Ett okänt fel uppstod (-45054)."

”Vi kunde inte utföra din iTunes Store-begäran. Ett okänt fel uppstod (-42110)."

Om du ser fel -5000, -69, 13010 eller 13014 när du synkroniserar musik i iTunes för Windows, läs om vad du kan göra.

Åtgärda fel -45054 eller -42110 i iTunes för Windows

1. Avsluta iTunes.
  2. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet. Om det inte finns någon Windows-tangent på tangentbordet trycker du i stället på tangenterna Control (Ctrl) och Escape (Esc).
  3. Klicka på förstoringsglaset eller sökfältet. Skriv %ProgramData% i sökrutan och tryck sedan på returtangenten.
  4. Visa dolda filer:
    • Windows 10: Klicka på Visa och välj sedan Dolda objekt.
    • Windows 8: Klicka på Visa och sedan på Alternativ. På fliken Visa väljer du Visa dolda filer, mappar och enheter.
    • Windows 7: Klicka på Ordna, sedan Mapp- och sökalternativ. På fliken Visa väljer du Visa dolda filer, mappar och enheter.
  5. Öppna mappen Apple Computer, sedan mappen iTunes.
  6. Ta bort adi- och SC Info-mapparna: Högerklicka på varje mapp och välj Radera i menyn.
  7. Starta om datorn.
  8. Öppna iTunes och försök genomföra ett köp.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.