Hölje för iMac (24 tum, 2023)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

iMac (24 tum, 2023, två portar)

iMac (24 tum, 2023, fyra portar)

Hölje till iMac (24 tum, 2023, två portar)

Hölje för iMac (24 tum, 2023, fyra portar)

Verktyg

Borttagning

Varning: Placera höljet på en ren och plan yta eller en mjuk trasa så att du inte repar höljet.

Höljet innehåller följande borttagbara delar som kan beställas separat:

• Flexkabel till sensorn för omgivningsljus och mikrofon (923-09595)

• Ljudkort (923-09606)

• Flexkabel till ljudkort och strömbrytare (923-09597)

• Batterikort (923-09598) (endast fyra portar)

• Wifi- och Bluetooth-antenn (923-09603)

• Wifi-antenn (923-09605)

Höljet innehåller följande delar som inte kan tas bort och inte kan beställas separat:

• Skärmhängare

• Högtalare

• Högtalare bak

• Wifi-antenn i mitten

1. Ta först försiktigt bort fästmaterialet mellan kabeln och höljet för att ta bort flexkabeln för ALS (sensor för omgivande ljus) och mikrofonen.

• Obs! På följande bild visas iMac (24 tum, 2023, fyra portar), men stegen är desamma som för iMac (24 tum, 2023, två portar).

2. Använd den platta delen på det svarta petverktyget och håll ned knappen PUSH på ALS och kontakten till flexkabeln till ZIF-mikrofonen (zero-insertion force) (1). Skjut sedan ut änden av kabeln ur kontakten (2).

Återmontering

1. Sätt tillbaka flexkabeln för ALS och mikrofonen genom att föra in kabelns ände i kontakten.

2. Tryck sedan på kabeln för att fästa den på höljet.

• Viktigt! Dra flexkabeln för ALS och mikrofonen under ljudkortet och strömknappens flexkabel.

• Obs! På följande bild visas iMac (24 tum, 2023, fyra portar), men stegen är desamma som för iMac (24 tum, 2023, två portar).

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen:

iMac (24 tum, 2023, två portar)

iMac (24 tum, 2023, fyra portar)