Förbered din Apple-enhet för service

Välj din enhet för att läsa om hur du gör din Apple-enhet redo för service.

Skicka tillbaka dina AirPods eller AirPods Pro till Apple

Läs om hur du skickar dina AirPods eller AirPods Pro till Apple från ditt specifika land eller din region.

Så här skickar du tillbaka en av dina AirPods eller AirPods Pro till Apple

USA eller Kanada

Europa

Asien och Stillahavsområdet

Så här skickar du tillbaka båda dina AirPods eller AirPods Pro till Apple

USA eller Kanada

Europa

Asien och Stillahavsområdet

Service och reparation

Välj din enhet för att läsa mer om service- och reparationsalternativ:

© 2023 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, iPhone, AirPods och iTunes är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner. Namn på andra produkter och företag som nämns häri kan vara varumärken som tillhör respektive företag.