Hölje för iMac (24 tum, M1, 2021, två portar)

Innan du börjar

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart) (valfritt)

Borttagning

Höljet innehåller följande borttagningsbara delar:

• Ljudkort

• Ljudkortets flexkabel

• Flexkabel till mikrofonen

• Wifi- och Bluetooth-antenn

• Wifi-antenn

Höljet innehåller följande delar som inte går att ta bort:

• Wifi-antenn i mitten

• Skärmhängare

• Mikrofon

• Strömbrytare och flexkabel till strömbrytare

• Högtalare

• Högtalare bak

1. Ta bort mikrofonens flexkabel genom att först försiktigt lossa fästmaterialet mellan kabeln och höljet.

• Obs! På följande bild visas iMac (24 tum, M1, 2021, fyra portar), men stegen är desamma som för iMac (24 tum, M1, 2021, två portar).

2. Använd den platta delen på det svarta petverktyget och håll ned knappen PUSH på kontakten till flexkabeln till ZIF-mikrofonen (zero-insertion force) (1). Skjut sedan ut änden av kabeln ur kontakten (2).

Återmontering

1. Sätt tillbaka mikrofonens flexkabel genom att föra in kabelns ände i kontakten.

2. Tryck sedan på kabeln för att fästa den på höljet.

• Viktigt! Dra mikrofonens flexkabel under ljudkortets flexkabel.

• Obs! På följande bild visas iMac (24 tum, M1, 2021, fyra portar), men stegen är desamma som för iMac (24 tum, M1, 2021, två portar).

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: