Flexkabel till skärmens bakgrundsbelysning iMac (24 tum, M1, 2021, två portar)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkilar

Borttagning

1. Placera höljet med baksidan nedåt och övre sidan närmast dig.

2. Dra bort polyesterfilmen från änden av flexkabeln till skärmens bakgrundsbelysning. Spara polyesterfilmen till återmonteringen.

3. Tryck på båda sidorna på änden av flexkabeln till skärmens bakgrundsbelysning och dra den rakt ut ur kontakten.

Återmontering

1. Skjut in änden av flexkabeln till skärmens bakgrundsbelysning i kontakten.

2. Sätt tillbaka polyesterfilmen på kontakten till flexkabeln till skärmens bakgrundsbelysning.

• Viktigt: Installera en ny polyesterfilm när den medföljer en ny del.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: