Usb-C-kort för iMac (24 tum, M1, 2021, två portar)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkilar

• Torx T3-skruvmejsel

Borttagning

1. Dra bort polyesterfilmen från usb-C-kortet. Spara den till återmonteringen.

2. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de två T3-skruvarna (923-05555) från usb-C-kortet.

3. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de två T3-skruvarna (923-05562) från kontakthöljet till usb-C-kortet.

4. Ta bort USB-C-kortets kontakthölje och spara det till återmonteringen.

5. Använd det svarta petverktyget för att lyfta bort änden på usb-C-kortets flexkabel från kontakten. Ta sedan bort USB-C-kortet från höljet.

Återmontering

1. Placera usb-C-kortet i höljet.

2. Använd den platta delen på det svarta petverktyget för att trycka på änden av flexkabeln till usb-C-kortet mot kontakten.

3. Placera kontakthöljet till usb-C-kortet över änden på flexkabeln till usb-C-kortet. Använd sedan T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de två T3-skruvarna (923-05562) i moderkortet.

4. Rikta in skruvhålen i usb-C-kortet med stiften i det bakre höljet. Använd sedan T3-skruvmejseln för att delvis sätta tillbaka de två T3-skruvarna (923-05555) i usb-C-kortet.

5. Sätt tillbaka polyesterfilmen över usb-C-kortet.

• Obs! Om du sätter in en utbytesdel ska du använda den nya polyesterfilmen istället för den befintliga polyesterfilmen.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: