Service- og reparasjonsleverandører for Apple-produkter

Følgende programmer er tilgjengelige for selskaper og organisasjoner som er interesserte i å utføre service og reparasjoner på Apple-produkter.

Apple-autorisert tjenesteleverandør

Programmet for Apple-autoriserte tjenesteleverandører (AASP-er) er utformet for selskaper som er interesserte i å tilby både reparasjonstjenester som dekkes av garantien, og reparasjonstjenester som er utenom garantien, for alle Apple-produkter.

Hvis du vil finne ut mer om dette og søke, går du til siden Programmet for Apple-autoriserte tjenesteleverandører.

Begrenset tjenesteleverandør

Begrensede tjenesteleverandører er Apple-autoriserte tjenesteleverandører som ønsker å tilby service til bestemte kunder eller for bestemte Apple-produkter.

Hvis du vil finne ut mer om dette og søke, går du til siden Programmet for Apple-autoriserte tjenesteleverandører.

Egenservicekonto

Apples program for egenservicekontoer (SSA) er for institusjoner og bedrifter som ønsker å reparere kun produktene de eier eller leier.

Hvis du vil finne ut mer om dette og søke, går du til siden Programmet for egenservicekontoer.

Uavhengig reparasjonsleverandør

Programmet for uavhengige reparasjonsleverandører er utformet for selskaper som er interesserte i å tilby reparasjonsservice for iPhone og Mac utenom garantien.

Hvis du vil finne ut mer om dette og søke, går du til siden Programmet for uavhengige reparasjonsleverandører.