Service- og reparasjonsleverandører for Apple-produkter

Følgende programmer er tilgjengelige for selskaper og organisasjoner som er interesserte i å utføre service og reparasjoner på Apple-produkter.

Apple-autorisert tjenesteleverandør

Programmet for Apple-autoriserte tjenesteleverandører (AASP-er) er utformet for selskaper som er interesserte i å tilby både reparasjonstjenester som dekkes av garantien, og reparasjonstjenester som er utenom garantien, for alle Apple-produkter.

Hvis du vil finne ut mer om dette og søke, går du til siden Programmet for Apple-autoriserte tjenesteleverandører.

Uavhengig reparatør

Programmet for uavhengige reparasjonsleverandører er utformet for selskaper som er interesserte i å tilby reparasjonsservice for iPhone og Mac utenom garantien.

Hvis du vil finne ut mer om dette og søke, går du til siden Programmet for uavhengige reparasjonsleverandører.