Kundestøtte for Keynote

Gjør klar presentasjonen din

Velg et tema, legg til lysbilder og endre stilen og størrelsesforholdet på Keynote-presentasjonen din.

Presenter i en videokonferanse

Når du holder en Keynote-presentasjon i en videokonferanseapp, kan du ha presentasjonsnotatene og -kontrollene dine i et eget vindu på Macen.

Opprett og del i en nettleser

Opprett, rediger og samarbeid på delte presentasjoner fra en nettleser på Mac- eller Windows-maskinen din.

Ressurser

Brukerhåndbøker

Finn ut mer om funksjoner og utforsk alt Keynote kan gjøre på Mac, iPad eller iPhone.

Keynote for iCloud

Opprett, rediger eller presenter informasjon i en nettleser med Keynote for iCloud.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.