Bruk Keynote for Mac i en videokonferanse

Keynote gjør det enkelt å vise en presentasjon i en videokonferanse på Mac.

Med Keynote 11 kan du nå vise presentatørvalg i et eget vindu. Dette gjør at du kan se presentasjonsnotatene og gjeldende og neste lysbilder, samtidig som du holder publikum fokusert på presentasjonen.

Start presentasjonen

Når du vil starte presentasjonen, velger du Spill av på menylinjen og deretter Spill av lysbildeserie i vindu. Juster presentasjonsvinduet til ønsket størrelse.

Del skjermen

Velg Keynote fra Del-menyen i videokonferanseappen. Instruksjonene kan variere avhengig av videokonferanseappen.

Bruk presentatørskjerm i vindu

Hvis du vil vise presentatørskjermen, flytter du pekeren nær toppen av lysbildeserievinduet, og deretter klikker du på knappen for Presentatørskjerm i vindu .

Hvis du vil gå til neste eller forrige lysbilde, bruker du piltastene til venstre og høyre.

Hvis du vil endre størrelsen på presentatørnotatene, flytter du pekeren over notatene og bruker knappene for tekststørrelse .

Hvis du vil vise eller skjule miniatyrbilder, klikker du på miniatyrbildeknappen .

Keynote-presentatørskjerm i vindu

Hvis publikum kan se presentatørskjermen

Hvis publikum kan se presentatørskjermen, må du kontrollere at innstillingen «Vis presentatørskjerm i andre programmer» ikke er valgt i fanen Lysbildeserie i Keynote-valgpanelet.

Vinduet med valg for Lysbildeserie i Keynote-valgpanelet

Noen videokonferanseapper viser alltid presentatørskjermvinduet hvis det er i det delte skjermområdet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.