Bruke Keynote sammen med Apple Watch

Du kan styre Keynote-presentasjonen din med Apple Watch.

Kom i gang

Dette trenger du:

• Din sammenkoblede Apple Watch og iPhone.

• Keynote for iOS 2.5.3 eller nyere på iPhone. Åpne Keynote for iOS 2.5.3 eller nyere på iPhone minst én gang før du bruker Keynote på Apple Watch.

• Keynote på Apple Watch. Bruk Apple Watch-appen på iPhone til å installere den nyeste versjonen av Keynote. Du kan forsikre deg om at appen er installert ved å åpne Apple Watch-appen på iPhone, trykke på Min Apple Watch, trykke på Keynote, og deretter trykke på Vis app på Apple Watch.

Keynote fungerer best med disse innstillingene på Apple Watch:

1. Trykk på Innstillinger på Hjem-skjermen til Apple Watch.

2. Trykk på Generelt, og trykk deretter på Lys opp skjerm.

3. Bla ned, og trykk deretter på Keynote.

4. Trykk på Egendefinert, og trykk deretter på Etter trykk på kronen.

Du kan også sjekke disse innstillingene fra iPhone:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min klokke-fanen.

2. Trykk på Generelt, rull ned, og trykk deretter på Lys opp skjerm.

3. Bla ned, og trykk deretter på Keynote.

4. Trykk på Egendefinert, og trykk deretter på Etter trykk på kronen.

Styre en Keynote-presentasjon fra Apple Watch

Apple Watch kan styre en presentasjon på iPhone hvis:

• iPhonen er koblet til en ekstern skjerm med en adapter eller AirPlay.

• Det ikke er noen presentasjonsenheter, som Mac- eller iPad-enheter, koblet sammen med Keynote for iOS på iPhone.

• Du har en presentasjon åpen eller under avspilling i Keynote for iOS på iPhone.

Du kan også bruke Apple Watch til å styre presentasjoner på en annen enhet, for eksempel Mac, hvis:

• Keynote for iOS er åpen og viser Keynote Remote-skjermen.

• Det er en presentasjonsenhet, som en Mac eller iPad, koblet sammen med Keynote for iOS på iPhone, iPhone ikke er koblet til en ekstern skjerm med en adapter eller AirPlay, og du ikke har en presentasjon åpen eller under avspilling i Keynote for iOS på iPhone.

Les om hvordan du kobler en presentasjonsenhet sammen med Keynote for iOS på iPhone.

Spille av en presentasjon eller gå til neste lysbilde eller bygg

Når Keynote-presentasjonen er klar, åpner du Keynote-appen på Apple Watch:

• Hvis du må starte lysbildeserien, vil du se Spill av-knappen avspillingsknapp. Trykk på Spill av-knappenSpill av for å starte presentasjonen.

• Hvis lysbildeserien spilles av, vil du se Neste-knappen Neste-knapp. Trykk på Neste-knappenNeste for å gå til neste lysbilde eller bygg.

Gå tilbake eller avslutte en presentasjon

Trykk hardt på skjermen for å få disse valgene:

• Trykk på Tilbake-knappen for å gå til forrige lysbilde eller nullstille byggene på det gjeldende lysbildet.

• Trykk på Avslutt-knappenAvslutt-knappfor å avslutte lysbildeserien.

Hvis du velger Tilbake-knappenTilbake, vil du se både Tilbake-knappen og Neste-knappen på Apple Watch frem til du avslutter Keynote eller Apple Watch går i dvale.