Bruk Keynote Remote til å styre en Keynote-presentasjon

Du kan styre en Keynote-presentasjon fra iPhone, iPad eller iPod touch med Keynote Remote.

Kontroller kravene

Keynote Remote er inkludert med Keynote for iPhone og iPad. For å bruke Keynote Remote til å kontrollere presentasjonen trenger du følgende:

• en iPhone, iPad eller iPod touch med Keynote 2.1 eller nyere for iPhone eller iPad

• en Mac med Keynote for Mac 6.1 eller nyere

• en fjernkontroll som er koblet til Macen eller en annen iPhone, iPad eller iPod touch

Koble Keynote Remote til Macen

Du kan spille av presentasjonen din på Mac og styre den med iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Slå på Wi-Fi på iPhone eller iPad og slå på Wi-Fi på Macen.

2. Åpne Keynote på Macen.

3. På menylinjen velger du Keynote > Innstillinger (eller Valg), klikker på Fjernkontroller og velger avmerkingsboksen «Aktiver».

4. På iPhone eller iPad åpner du Keynote-appen og trykker deretter på knappen Keynote-fjernkontrollNo alt supplied for Image i verktøylinjen. Hvis du ikke ser knappen Keynote-fjernkontroll, trykker du på Tilbake-knappenNo alt supplied for Image og deretter på knappen Keynote-fjernkontroll.

5. Trykk på Fortsett på iPhone eller iPad.

6. Klikk på Kobling ved siden av navnet til iPhonen eller iPaden på Macen.

7. Kontroller at den firesifrede sikkerhetskoden som vises, er lik på begge enhetene, og klikk deretter på Bekreft på Macen.

Når du har koblet sammen enhetene, kan du lese om hvordan du bruker Keynote Remote.

Koble Keynote Remote til en annen iPhone eller iPad

Du kan spille av presentasjonen på iPhone eller iPad og styre den med en annen.

1. Slå på Wi-Fi på begge enhetene.

2. Åpne Keynote-presentasjonen på enheten med presentasjonen.

3. Trykk på Mer-knappenNo alt supplied for Image i verktøylinjen, trykk på Tillat fjernkontroll og slå på Bruk fjernkontroller.

4. Åpne Keynote-appen på enheten du vil bruke som fjernkontroll.

5. Trykk på knappen Keynote-fjernkontrollNo alt supplied for Image i verktøylinjen. Hvis du ikke ser knappen Keynote-fjernkontroll, trykker du på Tilbake-knappenNo alt supplied for Image og deretter på knappen Keynote-fjernkontroll.

6. Trykk på Fortsett på iPhone eller iPad.

7. Trykk på Kobling ved siden av fjernkontrollenheten på presentasjonsenheten.

8. Kontroller at den firesifrede sikkerhetskoden som vises, er lik på enhetene, og klikk deretter på Bekreft.

Når du har koblet sammen enhetene, kan du lese om hvordan du bruker Keynote Remote.

Bruke Keynote Remote

1. Når du har koblet Keynote Remote til Macen, iPhonen eller iPaden, kan du følge denne fremgangsmåten for å styre lysbildeserien.

2. Slå på Wi-Fi på iPhone eller iPad og slå på Wi-Fi på Macen.

3. Åpne Keynote-presentasjonen på enheten med presentasjonen.

4. Åpne Keynote-appen på enheten du bruker som Keynote-fjernkontroll og trykk på knappen Keynote-fjernkontrollNo alt supplied for Image. Hvis du ikke ser knappen Keynote-fjernkontroll, trykker du på Tilbake-knappenTilbake-knappen. Deretter trykker du på knappen Keynote-fjernkontroll.

5. Trykk på Spill av, og velg deretter hva du vil gjøre:

• Hvis du vil bruke en annen layout, trykker du på Layout-knappenNo alt supplied for Image og velger et alternativ.

• For å gå til neste eller forrige lysbilde sveiper du i den aktuelle retningen.

• Hvis du vil markere eller peke på deler i et lysbilde under en presentasjon, trykker du på Markeringstusj-knappenNo alt supplied for Image og velger et alternativ. For å lukke Markeringstusj trykker du på Lukk-knappenNo alt supplied for Image.

6. Trykk på Lukk-knappen eller dra ned med to fingre for å avslutte presentasjonen.

Hvis enhetene ikke holder seg tilkoblet, må du koble begge enhetene til samme Wi-Fi-nettverk på Macen og iPhone eller iPad.