Brukerhåndbok for Apple Watch

Alt du trenger å vite om Apple Watch

Trening-skjermen, med Løping utendørs markert.

Den perfekte treningskameraten

Apple Watch oppmuntrer deg til å sitte mindre, trene mer og holde deg i bevegelse hver eneste dag.

Kom deg i form med Apple Watch

Nødtjenester-skjermen, med ordene «Kobler til» på øvre del av skjermen. En knapp for å koble fra anropet vises nede til venstre, og en tastaturknapp vises nede til høyre.

Følg med på helsen din

Apple Watch har funksjoner som kan hjelpe deg i visse nødssituasjoner.

Apple Watch kan hjelpe i nødstilfeller

Apple Watch som viser et boardingkort.

Skal du ut og reise?

Apple Watch kan gi deg en smidigere reiseopplevelse – fra å vise boardingkortet ditt når du skal gå om bord på flyet, til å gjøre det enklere å kommunisere med familien på steder med mye folk.

En helt ny måte å reise på

Hvis du vil bla gjennom innholdet i Apple Watch-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttesiden for Apple Watch.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.