Bytt raskt mellom brukere

Hvis Macen har flere brukere, kan en administrator slå på raskt brukerbytte, slik at mer enn én bruker kan være pålogget samtidig. For å bytte fra én bruker til en annen uten å logge av, kan brukere velge navnet fra menylinjen, og deretter skrive inn et passord, eller bruke Touch ID.

Slå på raskt brukerbytte

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Brukere og grupper, og klikk deretter på Påloggingsvalg.

Åpne Påloggingsvalg-panelet i Brukere og grupper-valgpanelet for meg

2. Klikk på hengelåssymbolet for å låse opp, og oppgi administrator administratornavn og -passord.

3. Velg «Vis meny for raskt brukerbytte som», og velg deretter hvordan menyen for raskt brukerbytte ser ut i menylinjen.

Bytte ved hjelp av passord

1. Klikk på menyen for raskt brukerbytte i menylinjen, og velg deretter brukernavnet ditt.

Menyen for raskt brukerbytte ser enten ut som et brukersymbol eller navnet til gjeldende bruker, avhengig av innstillingene i Brukere og grupper-valgpanelet.

2. Oppgi passordet, og klikk deretter på pilen.

Bytt ved hjelp av Touch ID

1. Klikk på menyen for raskt brukerbytte i menylinjen, og velg deretter navnet ditt.

Menyen for raskt brukerbytte ser enten ut som et brukersymbol eller navnet til gjeldende bruker, avhengig av innstillingene i Brukere og grupper-valgpanelet.

2. Plasser fingeren på Touch ID.

Hvis du vil vise påloggingsvinduet i stedet for å bytte direkte til en annen bruker, klikker du på menyen for raskt brukerbytte i menylinjen og velger deretter Påloggingsvindu.