Ressurser for Macen

Mer informasjon om Macen

Se hvilken versjon av macOS du bruker: Velg Apple-menyen > Om denne maskinen.

Les spesifikasjonene til datamaskinen: Velg Apple-menyen > Om denne maskinen. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon, klikker du på Systemrapport i Oversikt-panelet.

Finn maskinens komplette tekniske spesifikasjoner: Gå til Apple-kundestøttesiden Tekniske spesifikasjoner. For tekniske spesifikasjoner på andre språk, klikker du på «Tekniske spesifikasjoner på andre språk».

Finn brukerhåndboken til datamaskinen: Gå til Apple-kundestøttesiden Håndbøker. Hvis du ikke ser Macen, klikker du på Bla gjennom håndbøker etter produkt og klikker deretter på Bærbare Mac-maskiner eller Stasjonære datamaskiner. For brukerhåndbøker på andre språk, klikker du på «Brukerhåndbøker på andre språk».

Tips: Du kan laste ned Apple Essentials-håndboken for Macen din fra iBooks Store. Du bare åpner iBooks, klikker på iBooks Store-knappen i verktøylinjen og klikker deretter på Apple-brukerhåndbøker under Snarveier til høyre.

Åpne iBooks for meg

Feilsøkingsinformasjon

Naviger eller søk på nettstedet for Apple-kundestøtte, eller bruk Apple Support Communities-nettstedet for å finne informasjon fra andre Apple-brukere over hele verden.

Service- og reparasjonsvalg

Se valgene dine: Velg Apple-menyen > Om denne maskinen. I Systeminformasjon-vinduet klikker du på Service og deretter på «Vis service- og reparasjonsalternativer». Du kan også klikke på «Kontroller dekningsstatusen for service og kundestøtte». Du finner mer informasjon under Reparasjon av og service på Macen.

Hvis du ikke kan åpne Systeminformasjon, leser du Apple-kundestøtteartikkelen Om kundestøttedekningen og servicealternativer.

Tips: Hvis du tenker på å oppgradere til en ny Mac, leser du Apple-kundestøtteartikkelen Dette bør du gjøre før du selger eller gir bort en Mac.