Tillegg-valgpanelet

Bruk Tillegg-valgpanelet til å aktivere og deaktivere Mac-tillegg fra Apple og tredjeparter. Mac-tillegg, for eksempel Merking, gir ekstra funksjonalitet til programmer eller Finder.

Du kan også velge tillegg som skal inkluderes i Del-menyen, og markere widgeter til dagsoversikten i Varslingssenter.

Hvis du vil åpne dette valgpanelet, velger du Apple-menyen > Systemvalg og klikker deretter på Tillegg.

Åpne Tillegg-valgpanelet for meg

Alt

Se alle tillegg som er installert på Macen. Dette er tillegg som er laget av tredjepartsutviklere.

Hvis tillegget er et innholdstillegg som aktiverer ekstra funksjonalitet i programmer, ser du en Handlinger-avkrysningsrute under tillegget. Hvis det er et Finder-tillegg, ser du en Finder-avkrysningsrute. Marker avkrysningsruten for å aktivere tillegget.

Handlinger

Se alle innholdstillegg som er installert på Macen. Marker et innholdstillegg for å gjøre det tilgjengelig i programmer.

Hvis for eksempel Merking er markert, kan du tegne på bilder og signere dokumenter i Mail, TextEdit og andre programmer.

Finder

(kun tilgjengelig hvis du har Finder-tillegg installert)

Se alle Finder-tillegg som er installert på Macen. Marker et Finder-tillegg for å gjøre det tilgjengelig i Finder.

Bilder-redigering

(kun tilgjengelig hvis det er installert)

Se alle Bilder-tillegg som er installert på Macen, som Merking. Marker et Bilder-tillegg for å gjøre det tilgjengelig i Bilder mens du redigerer bilder.

Del-meny

Marker delingstilleggene du vil inkludere i Del-menyen (tilgjengelig via Del-knappen i Finder og i mange Mac-programmer).

• Avkrysningene for standardtillegg som Mail, Meldinger og AirDrop, kan ikke fjernes.

• Hvis et tillegg markert i listen ikke vises i Del-menyen, er det ikke mulig å dele objektet du forsøker å dele, med det tillegget. Du kan for eksempel bruke AirDrop til å dele en nettside i Safari, men ikke markert tekst.

• Kun tillegg som tillater publisering eller meldinger kan vises i Sosialt-widgeten.

I dag

Marker widgeter, for eksempel Finn venner, du vil inkludere i dagsoversikten i Varslingssenter.

Du kan også vise eller skjule widgeter direkte i dagsoversikten.