Endre bildet av deg eller en annen

Du kan legge til eller endre bildet som vises i påloggingsvinduet og i forskjellige programmer på Macen, og velge bilder til bruk for venner, familie og andre kontakter.

Sidepanelet i Meldinger-programmer med bilder av personer med tilhørende navn.

Ditt brukerbilde

Endre bildet som vises ved siden av navnet ditt eller en annen brukers navn i påloggingsvinduet.

Bildet ditt i Meldinger

Endre bildet som vises ved siden av meldingene dine i vennelistene til andre som bruker Jabber. Andre kan velge et annet bilde som skal representere deg. Du finner mer informasjon under Endre bildet i Meldinger.

Bildet ditt i Mail

Mail kan vise et bilde for deg og for personer som sender e-post til deg, avhengig av bildene som er tilgjengelige. Bildene vises kun til deg. De sendes ikke sammen med e-posten. Du finner mer informasjon under Endre bilder som brukes i Mail.

Bilder i Kontakter

Inkluder bildet ditt i kontaktkortet. Du kan også bruke bilder av folk i kontaktkortene (bildene kan vises i andre apper). Kontaktene dine ser ikke bildene du velger. Det er kun du som ser dem. Du finner mer informasjon under Legg til eller endre kontaktbilder.