En MacBook Pro med Keynote-temavelgeren på skjermen. Alle temaer-kategorien er markert til venstre, og forhåndsdesignede temaer vises til høyre i rader etter kategori. Språk og område-lokalmenyen er nederst til venstre, og lokalmenyene Standard og Bred er øverst til høyre.

Kom i gang med et tema

Alle presentasjoner starter med et tema, som er et sett med forhåndsdesignede lysbildelayouter du kan bruke som utgangspunkt. Erstatt bildene og teksten i temaet med ditt eget innhold, og legg til flere lysbilder etter behov.

Opprett en presentasjon

Verktøylinjen med knapper for å legge til tabeller, diagrammer, tekstruter, figurer og medier. Diagram er valgt og viser knapper for 2D, 3D og Interaktive diagrammer. 3D er valgt, og det vises diagramvalg nedenfor.

Legg til tekst, bilder, diagrammer og annet

Legg til objekter som tekstbokser, tabeller, diagrammer, figurer og medier (bilder, lyd og video) i hvilket som helst lysbilde. Du kan legge objekter lagvis, endre størrelsen på dem og lenke til nettsider med andre lysbilder i presentasjonen din.

Introduksjon til bilder, diagrammer og andre objekter

Format-kontrollene for å endre størrelsen og utseendet til det markerte bildet. Stil-, Bilde- og Ordne-knapper er over kontrollene.

Tilpass alle detaljer

Tilpass utseendet til alt du legger til i et lysbilde. Velg en ny farge, legg til skygge, endre gjennomsiktigheten og annet.

Introduksjon til Keynote

Animasjonskontroller for å legge til animasjon i det valgte bildet. Knapper for Bygg inn, Handling og Bygg ut vises langs toppen av sidepanelet. Bygg inn er valgt og viser kontroller for effekten Gli og skaler.

Imponer dem med animasjoner

Legg til visuelle effekter eller animasjoner for å imponere publikum. Du kan for eksempel legge til en overgang, slik at hvert lysbilde tones over i det neste, eller du kan få hvert ord i en tittel til å hoppe inn i lysbildet.

Legg til overganger mellom lysbilder

Samarbeid-menyen, som viser navnene til personer som samarbeider om presentasjonen. Delingsvalg er under navnene.

Samarbeid i sanntid

Inviter andre til å samarbeide med deg på presentasjonen. Alle du inviterer, kan se endringer mens de utføres, men du kontrollerer hvem som kan redigere eller kun se presentasjonen.

Introduksjon til samarbeid

Denne veiledningen hjelper deg med å komme i gang med å bruke Keynote 10.3 på Mac. Hvis du vil se Keynote-versjonen på Macen, velger du Keynote > Om Keynote (fra Keynote-menyen øverst på skjermen). Hvis du vil bla i denne veiledningen, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden. Du kan også laste ned brukerveiledningen fra Apple Books (hvis det er tilgjengelig).

Hvis du trenger mer hjelp, kan du besøke nettstedet for Keynote-brukerstøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.