Kundestøtte for GarageBand

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til GarageBand.

Sikkerhetskopier sangene dine

Du kan sikkerhetskopiere GarageBand for iOS-sanger med iCloud, iCloud Drive eller AirDrop.

Få hjelp med GarageBand

Brukerhåndbøkene våre kan være til hjelp uansett om du vil finne ut hvordan du oppretter en ringetone på telefonen, spiller et instrument eller tar opp en sang.

Mer informasjon

GarageBand-fora

Finn løsninger for GarageBand for Mac og iOS med Apple-kundestøttefellesskap.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hjelp meg med GarageBand

Svar på noen spørsmål, så anbefaler vi en løsning for deg.