Slik bruker du Pro Display XDR med Boot Camp

Du kan bruke Apple Pro Display XDR med Microsoft Windows på enkelte Mac-modeller. Du må bare sørge for at programvaren er oppdatert.

Påse at Macen er kompatibel

Hvis du har installert de nyeste Apple-programvareoppdateringene, kan du bruke Pro Display XDR med Microsoft Windows 10 på disse Mac-modellene:

Oppdater programvaren

1. Start Macen i macOS, og bruk deretter Programvareoppdatering for å installere de nyeste oppdateringene for macOS. Macen må ha macOS Catalina 10.15.2 eller nyere.
  2. Bruk Boot Camp-assistent til å installere Windows 10.
  3. Start Macen i Windows, og bruk deretter Apple-programvareoppdatering for å installere de nyeste Apple-oppdateringene for Windows.

Pro Display XDR krever ikke ytterligere konfigurasjon for å kunne brukes med Windows.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.