Identifiser Mac Pro-modellen din

Bruk denne informasjonen til å finne ut hvilken Mac Pro-maskin du har, og hvor den passer inn i tidslinjen til Mac Pro.

Du kan identifisere Macen din på flere måter. Det enkleste er å bruke Om denne maskinen, som du finner ved å velge Om denne maskinen fra Apple ()-menyen øverst til venstre på skjermen. Du kan også bruke Systeminformasjon-appen. Finn ut hvordan du bruker disse verktøyene til å identifisere Mac-modellen din.

Hvis du ikke har Macen tilgjengelig eller den ikke starter, kan du prøve en av disse løsningene i stedet:

• Finn serienummeret på undersiden av Macen, i nærheten av samsvarsmerkene. På tidligere Mac Pro-modeller er serienummeret på bakpanelet på datamaskinen, under videoportene. Det er også ved siden av strekkodeetiketten på originalemballasjen. Deretter kan du skrive inn serienummeret på Kontroller dekning-siden for å finne modellen din.
  • Originalemballasjen har kanskje også et Apple-delenummer, for eksempel MLH12xx/A («xx» er en variabel som er forskjellig for hvert land eller hver region). Du kan identifisere modellen din ved å finne Apple-delenummeret i listen nedenfor.

Liste over Mac Pro-modeller

Mac Pro-modellene er ordnet etter året de ble introdusert, med de nyeste først. Klikk på modellnavnet for å se mer detaljert informasjon om tekniske spesifikasjoner.

Mac Pro-modellene introdusert i 2013 og senere kan kjøre den nyeste versjonen av macOS. For modeller som kom ut før 2013, vises det nyeste kompatible operativsystemet.

2019

Mac Pro (2019)
Modellidentifikator: MacPro7,1
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro (2019)

Mac Pro (rack, 2019)
Modellidentifikator: MacPro7,1
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro (rack, 2019)

2013

Mac Pro (sent 2013)
Modellidentifikator: MacPro6,1
Delenummer: ME253xx/A, MD878xx/A
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro (sent 2013)

2012

Mac Pro (midten av 2012)
Modellidentifikator: MacPro5,1
Delenummer: MD770xx/A, MD771xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS Mojave 10.14.6.*
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro (midten av 2012)

Mac Pro Server (midten av 2012)
Modellidentifikator: MacPro5,1
Delenummer: MD772xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS Mojave 10.14.6.*
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro Server (midten av 2012)

* For å installere macOS Mojave på Mac Pro-modeller fra 2012, kreves et Metal-kompatibelt grafikkort.

2010

Mac Pro (midten av 2010)
Modellidentifikator: MacPro5,1
Delenummer: MC250xx/A, MC560xx/A, MC561xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS Mojave 10.14.6.*
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro (midten av 2010)

Mac Pro Server (midten av 2010)
Modellidentifikator: MacPro5,1
Delenummer: MC915xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS Mojave 10.14.6.*
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro Server (midten av 2010)

* For å installere macOS Mojave på Mac Pro-modeller fra 2010, kreves et Metal-kompatibelt grafikkort.

Mac Pro (tidlig 2009)
Modellidentifikator: MacPro4,1
Delenummer: MB871xx/A, MB535xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: OS X El Capitan 10.11.6
Tekniske spesifikasjoner: Mac Pro (tidlig 2009)