Slik identifiserer du Mac mini-modellen din

Bruk denne informasjonen til å finne ut hvilken Mac mini du har, og hvor den passer inn i tidslinjen til Mac mini.

Mac har flere verktøy som kan hjelpe deg med å identifisere den. Det enkleste er å bruke Om denne maskinen, som du finner ved å velge Om denne maskinen fra Apple ()-menyen øverst til venstre på skjermen. Du kan også bruke Systeminformasjon-appen. Finn ut hvordan du bruker disse verktøyene til å identifisere Mac-modellen din.

Hvis du ikke har Mac-maskinen tilgjengelig eller den ikke starter, kan du prøve en av disse løsningene i stedet:

• Finn serienummeret på undersiden av Mac-maskinen, i nærheten av samsvarsmerkene. Du finner det også ved siden av strekkodeetiketten på originalemballasjen. Deretter kan du skrive inn serienummeret på Sjekk dekning for å finne modellen din.
  • Originalemballasjen har kanskje også et Apple-delenummer, for eksempel MGEM2xx/A («xx» er en variabel som er forskjellig for hvert land eller hver region). Du kan identifisere modellen din ved å finne Apple-delenummeret i listen nedenfor.

Liste over Mac mini-modeller

Mac mini-modellene er ordnet etter året de ble introdusert, med de nyeste først. Klikk på modellnavnet for å se mer detaljert informasjon om tekniske spesifikasjoner.

Mac mini-modeller fra 2012 og nyere kan kjøre den nyeste versjonen av macOS. For modeller som kom ut før 2010, vises det nyeste kompatible operativsystemet.

Mac mini (2018)
Modellidentifikator: Macmini8,1
Delenummer: MRTR2xx/A, MRTT2xx/A
Tekniske spesifikasjoner: Mac mini (2018)

Mac mini (sent 2014)
Modellidentifikator: Macmini7,1
Delenummer: MGEM2xx/A, MGEN2xx/A, MGEQ2xx/A
Tekniske spesifikasjoner: Mac mini (sent 2014)

Mac mini (sent 2012)
Modellidentifikator: Macmini6,1; Macmini6,2
Delenummer: MD387xx/A; MD388xx/A, MD389xx/A
Tekniske spesifikasjoner: Mac mini (sent 2012)

Mac mini (midten av 2011)
Modellidentifikator: Macmini5,1; Macmini5,2
Delenummer: MC815xx/A, MC816xx/A, MC936xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS High Sierra 10.13.6
Tekniske spesifikasjoner: Mac mini (midten av 2011)

Mac mini (midten av 2010)
Modellidentifikator: Macmini4,1
Delenummer: MC438xx/A, MC270xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS High Sierra 10.13.6
Tekniske spesifikasjoner: Mac mini (midten av 2010)

Mac mini (sent 2009)
Modellidentifikator: Macmini3,1
Delenummer: MC238xx/A, MC239xx/A, MC408xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: OS X El Capitan 10.11.6
Tekniske spesifikasjoner: Mac mini (sent 2009)

Mac mini (tidlig 2009)
Modellidentifikator: Macmini3,1
Delenummer: MB464xx/A, MB463xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: OS X El Capitan 10.11.6
Tekniske spesifikasjoner: Mac mini (tidlig 2009)