Mac mini (midten av 2010) - Tekniske spesifikasjoner

Størrelse og vekt

• Høyde: 3,6 cm

• Bredde: 19,7 cm

• Dybde: 19,7 cm

• Vekt: 1,37 kg1

Prosessor og hukommelse

• Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,4 GHz eller 2,66 GHz

• 3 MB delt nivå 2-buffer på prosessoren

• Ekstern buss (FSB) på 1066 MHz

• 2 GB (to SO-DIMMer på 1 GB) DDR3 SDRAM på 1066 MHz, to SO-DIMM-plasser støtter opptil 8 GB

Miljøstatusrapport

Mac mini har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Uten bromerte flammehemmende stoffer

• Inneholder ikke PVC2

• Utførelse i aluminium som er lett å gjenvinne

• Oppfyller ENERGY STAR 5.0-kravene

• EPEAT Gold-vurdering3

Akkustisk ytelse

FASTSATT STØYUTSENDELSE i henhold til ISO 9296

Lydstyrkenivå

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Lydtrykksnivå

Operatørplassering

LpAm (dB)

2,4 GHz

2,66 GHz

2,4 GHz

2,66 GHz

Uvirksom

2,7

2,9

13

15

Harddisktilgang

2,7

2,9

14

15

CD-stasjontilgang

3,0

-

20

-

1. LWAd er den statistiske øvre grensen for A-vektet lydstyrkenivå (avrundet til nærmeste 0,1 B).

2. LpAm er gjennomsnittslig A-vektet lydtrykksnivå som er målt ved operatørplasseringen (avrundet til nærmeste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (desibel).

Tilkobling av ekstrautstyr

• Én FireWire 800-port (opptil 800 Mbps)

• Fire USB 2.0-porter (opptil 480 Mbps)

• SD-kortplass

Grafikk- og videostøtte

• NVIDIA GeForce 320M-grafikkprosessor med 256 MB DDR3 SDRAM som deles med hovedhukommelsen4

• Mini DisplayPort med støtte for oppløsning på opptil 2560 x 1600

• HDMI-port med støtte for oppløsning på opptil 1920 x 1200

• DVI-tilkobling med HDMI-til-DVI-adapter (følger med)

• VGA-tilkobling med Mini DisplayPort-til-VGA-adapter (selges separat)

• Støtte for utvidet skrivebord- og like skjermer-modus på begge porter

Kommunikasjon

• AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi-teknologi for tilkobling til trådløst nettverk5kompatibel med IEEE 802.11a/b/g

• Bluetooth 2.1 + trådløs EDR-teknologi (Enhanced Data Rate)

• 10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45)-grensesnitt med støtte for jumbo-rammer

Lyd

• Linjeinngang / optisk digital lydinngang (minijacktilkobling)

• Linjeutgang / minijacktilkobling (digital/analog)

• HDMI-porten støtter flerkanalslyd ut

• Støtter Apples iPhone-headsett med mikrofon

Lagring

• Serial ATA-harddisk på 320 GB eller 500 GB6

• 8x SuperDrive-stasjon

• (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) med direktemating

• Maksimal lesehastighet: 8x for DVD-R, DVD+R, DVD-ROM, DVD-ROM (to-lags DVD-9), DVD-R DL (to-lags), DVD+R DL (to-lags), DVD-RW og DVD+RW, 24x for CD

• Maksimal skrivehastighet: 8x for DVD-R og DVD+R, 6x for DVD-R DL (to-lags), DVD+R DL (to-lags) og DVD-RW, 8x for DVD+RW, 24x for CD-R, 24x for CD-RW

Konfigurasjonsalternativer

Valgfri prosessor

Kun Apple Online Store

Valgfri harddisk

Kun Apple Online Store

Standard- hukommelse

Alternativ hukommelse

Kun Apple Online Store

Mac mini

2,4 GHz: 320 GB

2,66 GHz

500 GB

2 GB

4 GB

8 GB

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100 til 240 V vekselstrøm

• Frekvens: 50 til 60 Hz, enkeltfaset

• Maksimal kontinuerlig effekt: 85 W

• Temperatur ved bruk: 10 til 35 °C

• Temperatur ved oppbevaring: -40 til 47 °C

• Relativ luftfuktighet: 5 til 95 % ikke-kondenserende

• Maksimal høyde over havet: 3000 meter

• Normal akustisk ytelse

• Lydtrykknivå (brukerposisjon): 18 dBA når den ikke jobber7

Inkludert

I esken:

• Mac mini

• HDMI-til-DVI-adapter

• Strømkabel

• DVD-er for installering og gjenoppretting

• Trykt og elektronisk dokumentasjon

Programvare som følger med:

Mac OS X Snow Leopard

Inneholder iTunes, Time Machine, Hurtigvisning, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Adressebok, QuickTime, iCal, DVD-spiller, Photo Booth, Front Row, Xcode-utviklerverktøy og mer. Lær mer om Mac OS X Snow Leopard

iLife

Inneholder iPhoto, iMovie, GarageBand og iWeb. Lær mer om iLife

Tilbehør

Mac-programvare

• iWork

• Aperture

• Logic Express

• Final Cut Express

• MobileMe-abonnement

Skjerm og grafikk

• Apple LED Cinema Display-skjerm

• Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapter

• Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapter

• Apple Mini DisplayPort-til-«Dual-Link»-DVI-adapter

AirPort og trådløst

• AirPort Express-basestasjon

• AirPort Extreme-basestasjon

• Time Capsule

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

Annet tilbehør

• Apple Remote-fjernkontroll

• Apple Keyboard (tastatur)

• AppleCare Protection Plan

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. Kun interne kabler.

3. Mac mini oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA, Canada, Frankrike, Tyskland og Storbritannia.

4. Hukommelsen som er tilgjengelig for Mac OS X, kan variere avhengig av grafikkbehovene. Minimumsforbruk for grafikkhukommelse er 256 MB.

5. Trådløs Internett-tilgang krever en basestasjon eller et annet trådløst tilgangspunkt og konto hos en Internett-leverandør (kostnader kan påløpe). Enkelte Internett-leverandører er ikke kompatible med AirPort.

6. 1 GB = 1 milliard byte. Kapasiteten er mindre når harddisken er formatert.

7. Akustikk målt utfra brukerposisjonen for et typisk Mac mini-oppsett. Akustikk kan variere etter konfigurasjon.